Draag jij de badmode en lingerie van Anita?


Eén van de merken die bij Farfallina heel goed loopt, is Anita. Dit merk is al ruim 130 jaar een specialist in lingerie. Anita is een Duits familiebedrijf dat inmiddels gerund wordt door de vierde generatie: Georg Weber-Unger en zijn twee zonen Georg en Johannes. In Brannenburg, aan de rand van de Alpen, ontwikkelen en ontwerpen deze heren kwalitatieve en comfortabele lingerie.

Platte billen 
Een Duits merk dus – en dat is fijn: want qua figuur zijn Duitse en Nederlandse vrouwen hetzelfde. De pasvorm van de badmode en lingerie is dus fantastisch! Wat vooral opvalt is dat de broekjes altijd zo mooi aansluiten aan de billen. Dat is nog best lastig, want Hollandse vrouwen hebben vaak wat plattere billen. En het shape effect (zowel in de lingerie als in de badmode) is echt subliem.

Slimme pasvorm 
Anita lingerie heeft verschillende collecties, onder andere voor zwangere vrouwen, hele fijne sportbeha’s en een prima collectie basismodellen voor de vrouw met curves. Draag je liever geen beugel? Ook in beugelloze beha’s is dit merk sterk. De Anita beha’s laten je borsten er op hun mooist uitzien. En de slimme pasvorm van de lingerie verhult onopvallend kleine probleemgebieden – en wees eerlijk: die hebben we allemaal… 

                                                  

Florale en grafische prints
De badmodecollectie van Anita voor 2019 vind ik sterker dan die van vorig jaar – en die was al een groot succes. We hebben dan ook lekker ruim ingekocht! Tipje van de sluier? Fleurige florale prints, grafische prints in zwart-wit en draped modellen die heel mooi afkleden. Zoek je een bijpassende tuniek of pareo? Ook daar is aan gedacht. Zo kun je straks in stijl langs het zwembad flaneren.

Slimming effect
Zoek je een badpak met een slimming effect, dan zit je bij dit merk helemaal goed: de bijzondere snit maakt je taille zichtbaar slanker. De meeste bikinitops hebben de speciale Anita-beugel die helemaal geïntegreerd is en niet knelt. Bij de badpakken heb je de keuze tussen beugel of gevormde cups. Bij de grotere cupmaten zorgen de speciale cupvoering en de flexibele baleinen voor een extra stevige ondersteuning. Anita bewijst dat je zelfs met cup H prima een bikini kunt dragen!

  

Is mooi, blijft mooi
Wat is zo fijn vind aan de bikini’s en badpakken van Anita, is dat ze heel lang mooi blijven. De elastische stof is namelijk prima bestand tegen chloorwater en zonnebrandcrème en wordt niet slap of lubberend. Zelfs na zo’n mooie, lange zomer als we afgelopen jaar hadden blijft de pasvorm gewoon behouden. Als je de badmode van Anita zelf wilt bekijken en passen ben je vanaf januari 2019 harte welkom in de winkel. We hebben uitgebreid ingekocht, dus ook jouw favoriete model zit er zeker tussen. Of shop lekker online en ontdek zelf de perfecte pasvorm van dit topmerk!