Oók BH’s en bikini's in omvang 60 en 65 bestaan!

Voor veel jonge meiden is het een crime om een BH of bikinitop met een kleine omvang te kopen. Vaak weten ze niet eens dat een omvang 60 en omvang 65 bestaat. Simpelweg omdat het niet overal wordt aangeboden.

Wij ondervinden dagelijks bij Farfallina dat vrouwen met een smalle omvang een verkeerde maat BH dragen. Helaas niet alleen vrouwen met een smalle omvang. Onlangs kwam er nog een moeder met haar dochter van 17 voor het aanmeten van een BH. Een smal meisje met confectiemaat 34. Ik vroeg haar welke BH maat ze nu droeg: “volgens mij 70C” zei ze. 

Na het doorpassen van enkele BH’s kwamen we uit op een 60E. Was wel even schrikken van cupmaat C naar een E . We hebben haar uitgelegd dat de cup altijd groter wordt als de omvang kleiner wordt. En dat je met een BH met de juiste steun veel meer comfort ervaart. je borsten mooier blijven (minder snel gaan hangen) en je nek- en rugklachten in de toekomst voorkomt.

Bij Farfallina hebben we online volop keus in lingerie en badmode in kleine omvangsmaten. En geen saaie lingerie maar series in leuke kleuren, glad of kant, geen degelijke  De merken Freya, Panache en Cleo spelen hier goed op in. Kom je lieve langs dat kan! In onze winkel in Rosmalen staan onze lingeriespecialisten voor je klaar,