Zin in de nieuwe najaarscollectie van Fantasie Lingerie?


Van je eerste kop koffie in de ochtend tot het moment dat je weer in je bed stapt: je wilt je de hele dag geweldig voelen. En met de najaarscollectie van Fantasie gaat dat zeker lukken!

Nieuwe kleuren
Nieuw dit najaar zijn series die opvallen door hun zachte pastellen en bloemenprints en kanten details. De setjes Lilianne en Nadine passen perfect in de modetrend van nu met hun rijke, warme najaarskleuren. Hou je van spannend rood, kijk dan eens naar de Sienna uitgevoerd in verfijnd borduurwerk dat zorgt voor een extra luxe gevoel. Of de favoriete Rebecca lace met gladde spacer cups en afgewerkt met kant.

 

Klassiek grijs
Ook in klassiek grijs en zwart is er voldoende te vinden bij Fantasie. Leona  combineert grijs met zachtroze kant, en de Twilight  collectie in de kleur ‘ink’ is echt zo’n basic die je gewoon in je lingerielade wilt hebben. En wist je dat de collectie verkrijgbaar is tot en met cup K?

 

Zelfvertrouwen
De collectie van Fantasie is ontworpen voor vrouwen vanaf een jaar of 35. Het merk staat bekend om de perfecte pasvorm. Goed passende lingerie geeft je zelfvertrouwen: zo ben je klaar voor wat de dag (en nacht) je brengt! Shop jouw Fantasie BH bij Farfallina en ervaar de perfecte pasvorm en ultieme steun.