Aftellen is begonnen

Deze week kreeg ik een mailtje van een klant: of de nieuwe bikini’s van Fantasie al binnen waren? Ik mailde direct terug: “ de eerste modellen worden vanaf december weer verwacht!” Direct daarna plopte er weer een mailtje in mijn inbox. “Ik heb vorig jaar bij jou voor het eerst een Fantasie bikini gekocht en weet je wat ik zo fijn vind? Ik trek ‘m op vakantie al aan voor het ontbijt en draag hem de hele dag. Hij zit zo comfortabel en ondersteunt zo goed, dat ik me de hele dag fantastisch voel. En geloof me, dat is weleens anders geweest…” 

Meer zelfvertrouwen
Heerlijk vind ik het, om dit soort reacties van klanten te krijgen. Want ik weet uit ervaring dat een goed zittende bikini of badpak wonderen kan doen voor je zelfvertrouwen. Voor iedereen is er wel een merk of model dat perfect past. En als je een grotere cupmaat of plussize hebt, is die pasvorm extra belangrijk!

  

Badmode & accessoires
Dit seizoen heeft Fantasie badmode een complete garderobe voor je vakantie bedacht. Dus niet alleen bikini’s en badpakken waarmee je de show steelt aan het zwembad of op het strand, maar ook een hele serie accessoires die je look compleet maken als je even een drankje wilt doen op het terras of aan de poolbar. Een leuk tuniekje bijvoorbeeld, een transparante kaftan of een fleurige pareo. Zo ben je nét wat meer gekleed.

Slimme tankini’s
Waar Fantasie heel goed in is, zijn de hele cup bikini’s. Ze gaan t/m cupmaat J en flatteren enorm, welke vorm je borsten ook hebben. Ook voor tankini’s kun je bij dit merk terecht. Door de slimme touwtjes aan de zijkant kun je zo’n Fantastie tankinitop een beetje rimpelen: perfect om een buikje te verdoezelen!

Nieuw: de Bardot-top
Dit seizoen heeft Fantasie badmode frisse botanische prints, tropische bloemen en elegante streepjes. Ook de trendkleuren aubergine en koraal zijn goed vertegenwoordigd. En als je écht eens wat anders wilt, kijk dan eens naar de Bardot-top: met kanten mouwtjes die je ook off-shoulder kunt dragen. Daarmee maak je echt een statement!