FREYA BADMODE 2017 KLEURRIJK EN HIP


Januari betekent een nieuw jaar, een frisse start, nieuwe spullen en ook de nieuwe badkleding collectie van Freya.
Ja, de 2017 Freya Swim collectie komt langzaam binnen bij Farfallina.

De nieuwe designs van Freya zijn een lust voor het oog en hebben een perfecte pasvorm voor dames met een grote cupmaat. De high-neck modellen zijn het helemaal in 2017 en zie je terugkomen  in verschillende series. De collectie bestaat uit bikini’s, badpakken, tankini’s en strandmode in trendy patronen en kleuren.


      

Trends Freya badmode

De trends van Freya badmode hebben we voor je op een rijtje gezet.

Simplify

Koester de mooie dingen in het leven. De ontwerpers zijn geïnspireerd geraakt door marmeren prints, dierenhuiden, wandelingen in de zonsondergang en palmbladeren Hierdoor zijn prachtige designs ontstaan waarbij moeder natuur en haar verborgen schatten voorop staan.

Edgelands

Voel je zelfverzekerd, ben blij en geniet. Ontdek de traditionele paisley printen en authentieke handgemaakte haaktechnieken. Ben je dol op de vintage stijl dan past deze trend zeker bij jou.

Culture Clash

Alles gaat goed en je bent klaar voor een nieuwe uitdaging . Culture Clash brengt gewaagde series door verschillende prints in levendige kleuren met elkaar te mixen. Van tropische bloemen gecombineerd met animalprints. Alles kan en mag.

      

  
Een Freya bikini voor een grote cupmaat

Freya heeft een ruime collectie aan badkleding in cup C t/m cup H. Zij zijn dus bekend met de problemen rondom het vinden van de juiste pasvorm en support. Dankzij Freya Badmode hoeft het vinden van de juiste support, comfort en stijl niet moeilijk te zijn.