VOOR VEEL VROUWEN BLIJFT HET KOPEN VAN EEN BH LASTIG..........

Helaas komen wij het iedere dag weer tegen in onze winkel. Veel vrouwen dragen de verkeerde BH-maat. Mijn oma zei vroeger al: “je kunt beter een shirt van 5 gulden dragen met een goede BH eronder die wat duurder is”. Dan komt alles echt beter tot zijn recht. En geloof me, mijn oma heeft een punt.

ONZE TIPS


Stap 1
Laat de verkoopster duidelijk weten waar je naar op zoek bent. Wil je graag kant, voorgevormd of een gladde BH. Hele cup of balconnet? BH met beugel of zonder beugel? Vraag om goed advies en neem er de tijd voor.


Stap 2
Pas altijd een BH en het liefst ook een paar verschillende. Let eerst goed op de omvang. Je BH past op het eerste gaatje dus niet de strakste en voelt aangenaam en stevig. Nu ben je al een heel eind op de goede weg. Wist je namelijk dat een BH tijdens het dragen altijd een paar centimeter uitrekt.


Stap 3
Zorg dat je borsten netje binnen de cups vallen. Bobbeltjes over de cuprand staat niet mooi en de steun wordt minder. Vraag de verkoopster om een BH met elastisch kant. Lost een hele hoop irritatie op. Kijk en voel ook goed of de beugels mooi aansluiten om de borst en of ze niet in de oksels steken. . Heb je nu twee ongelijke borsten? Vraag de verkoopster om een BH met elastisch kant. Lost een hele hoop irritatie op.


Stap 4
Heb je de ultieme BH gevonden? Even passen onder je outfit. Niet iedere BH past bij jou figuur. De ene BH maakt je borsten ronder, de andere puntiger, platter of groter. Voel goed aan waar jij je lekker bij voelt.


Stap 5
Yes je bent geslaagd en gaat opgelucht naar buiten met je nieuwe BH. Zorg er nu voor dat je je BH met liefde behandeld. Het liefst wassen op de hand met een fijn wasmiddel. Toch fan van een wasmachine, dan graag een waszakje gebruiken en op een licht programma wassen op een lage temperatuur. Een droger is killing voor je lingerie dus please ophangen aan de waslijn. Was je bh’s niet met een wolwasmiddel. Dit is namelijk gemaakt om wol te verzachten maar verknalt de elasticiteit van de band van je bh.

Stap 6
Je BH is na ongeveer 8 maanden weer aan vervanging toe. De band die over je rug loopt is dan uitgerekt. En ja, je moet weer op zoek naar een lievelingsbh. Blijft het kopen van een BH een crime voor je? Bezoek onze winkel in Rosmalen eens. Of ga naar onze advies pagina. Wij helpen je graag aan de perfecte BH!

Lieve groet,
Esther Verbunt