Wat kun je verwachten komende zomer?

Het is hartje winter, maar wij zijn alweer helemaal in de zomerse sferen..... Jazeker vanaf december komt de badmode voor 2019 alweer langzaam binnen! Ik word altijd heel blij als ik al die vrolijke kleuren en prints zie. Zo lijken die warme, zonnige dagen opeens alweer heel dichtbij! Ik zet de nieuwste trends in badmode graag even voor je op een rij.

Animal prints
Ja hoor: ook deze zomer zijn er weer volop animal prints. Van subtiele vlekjes tot een complete panter op je badpak. Door de gedekte kleuren (denk: donkergroen, taupe, grijs) zijn de nieuwe animal prints een stuk eleganter dan je gewend bent.

 

Streepje voor
Strepen zien we elk seizoen weer opduiken. Dit jaar zien we veel marinestreepjes in rood-wit en blauw-wit. Leuk, want die staan iedereen! Maar er zijn ook varianten op die klassieke Bretonse streep, bijvoorbeeld in donkergroen of blauw met goud. Très chic! Lekker jong zijn de bredere strepen in felle snoepkleuren. En als je het iets subtieler wilt houden, kies je voor een gestreept randje of een grafische print waarin strepen de hoofdrol spelen.

Go floral
Botanische prints die bijna fotografisch lijken. Palmbladeren en exotische bloemen. Het is wel duidelijk: floral is een grote trend dit seizoen! Die bonte prints staan superzomers! Je kunt ze ook combineren met effen kleuren, zodat het niet too much wordt en je een mooi gebalanceerde trendy look krijgt.

 

Off shoulder & high neck
Wat bikinitops betreft heb je deze zomer een enorme keuze. Helemaal hot is de ‘Brigitte Bardot’ top met mouwtjes die je off-shoulder kunt dragen. Ook de high neck crop tops die je vorig jaar al zag, zijn er dit jaar weer volop. Leuk als je hip en sportief voor de dag wilt komen!

Kom je snel langs in onze winkel in Rosmalen om jouw nieuwe bikini of badpak met grote cupmaat te passen? Hoe vroeger je komt, hoe groter de keuze! Je tankini of bikini online shoppen kan natuurlijk ook. Tipje van de sluier: schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van de nieuwe binnenkomers!