ZO VIND JIJ DE PERFECTE  BIKINI VOOR GROTE (CUP)MATEN

Het badmode seizoen is aangebroken! Daar worden we allemaal blij van. Toch zijn enkele vrouwen hier niet enthousiast over. In je bikini geef je zoveel bloot dat het vanzelfsprekend is dat het als gegoten moet zitten. En voor vrouwen met een grote cupmaat is het vinden van een goed zittende bikini geen eenvoudige opgave. Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo te zijn, want met deze kleine tips vind jij jouw perfecte bikini. Volg ons kledingadvies voor het vinden van de perfecte bikini voor grote cupmaten.

 

Durf verschillende stijlen te proberen

Je bent zeker verschillende kledingadviezen tegengekomen online. Elke fashion-guru heeft zijn of haar eigen regels die je absoluut moet volgen. Zo mag je bijvoorbeeld geen bandeau bikini dragen als je een grote cupmaat hebt. Flauwekul allemaal! Laat je niet leiden door een algemeen advies van een persoon die je lijf toch nooit gezien heeft. Je zult pas weten wat je leuk staat wanneer je het zelf past. Pas dus verschillende stijlen. Je hebt nu veel meer keus dan voorheen. De tijden van saaie standaard badmode zijn voorbij. Nu leven ontwerpers zich uit met meerdere vormen, prints en fleurige kleuren.

 

Trek er voldoende tijd voor uit

Dat brengt me dan meteen op mijn volgende tip: Neem je tijd bij het maken van je keus. De perfecte bikini trek je niet zo van het rek. Trek wat tijd uit voor het shoppen voor jouw ideale bikini. Het makkelijkst is om dit op rustige momenten te doen. Vermijd de drukke shop momenten en wees op tijd. Wacht je te lang dan zul je ook minder keus hebben.

 

Hoe bepaal je de cupmaat en omvang

Ken je jouw cupmaat al? Aangezien elk bedrijf een ander maattabel hanteert is het raadzaam om je afmetingen goed te kennen. Lees de maattabel nauwkeurig voor je een keus maakt of kijk naar de maat van jouw perfect passende bh. Een probleem waar men vaak tegen aan loopt is dat grote borsten vaak niet goed zitten in de cup. Gelukkig kun je bij de meeste merken nu steeds grotere cupmaten kopen voor je bikinitop.

 

Kies een vertrouwd merk

Nu zijn er meerdere merken die badmode maken voor de vrouw met een grote cupmaat. Wat dat betreft heb je veel meer keus. Deze merken weten hoe ze je vrouwelijke rondingen moeten accentueren. Bovendien leggen ze sterk de nadruk op comfort, stevigheid en een perfecte pasvorm. Badmode merken zoals o.a. Freya Swim, Fantasie Swim, Panache Swim , Elomi Swim en Miss Mandalay zijn hierin gespecialiseerd en steken met kop en schouders boven de anderen uit

Ook Farfallina komt dit jaar met een ontzettend leuke badmode collectie! Hier vind je een divers aanbod badmode met vrolijke prints en frisse kleuren. Bekijk hier de nieuwe collectie badmode 2017.