Verliefd....

Toen ik de nieuwe Cyell badmode 2019 collectie zag, moest ik direct denken aan een luxe cruisevakantie. De prints, de kleuren, de modellen: ze hebben allemaal een nautische twist! Vroeger was cruisen alleen iets voor de jetset en de beau monde. Je moest goed in de slappe was zitten om je op zo’n 5-sterrenschip in de watten te laten leggen en champagne nippend naar de mooiste plekjes van de wereld te varen… 

Aan boord
In die tijden bedachten exclusieve modehuizen als Dior en Chanel dat je voor zo’n luxe reis eigenlijk een aparte garderobe nodig had. En zo werd de ‘cruise collectie’ geboren: net iets minder chique dan haute couture, maar natuurlijk nog steeds met klasse en stijl. Om in het thema te blijven, werd er volop gebruikt gemaakt van marine-invloeden: blauw-witte strepen, gouden knopen en hier en daar een witte broek en voilà, je was klaar om aan boord te gaan.

   

Luxe & glamour
Cruisen is inmiddels lang niet meer zo exclusief en onbetaalbaar als vroeger. Steeds meer gezinnen kiezen voor een varende vakantie met een tikje glamour: cruisen is het nieuwe glamping geworden! Ik zie mezelf nog niet zo snel met man en kinderen op zo’n boot inschepen, maar ik snap wel waarom cruisen zo populair aan het worden is. Je ziet in korte tijd verschillende landen en steden, zonder dat je moeite hoeft te doen om er te komen. Je pakt maar één keer je koffer uit en vervolgens laat je je rustig naar je volgende bestemming varen. Daarbij bieden cruiseschepen zelf ook volop vermaak, zoals een bioscoop, casino, theater en luxe zwembaden. Mmm… nu ik erover denk: misschien toch eens proberen?

Cyell bikini
Cyell heeft zich dit seizoen volop laten inspireren door cruisen: dat zie je aan al die chique en luxe marine-invloeden in de Cyell badmode 2019. Om te beginnen is het nautische blauw-wit echt een thema, kijk maar naar ‘Island White’, ‘Island Navy’, ‘Atlantic’ en ‘Spring Harbor’. Waan je aan de Franse Rivièra met een Cyell bikini ‘Art Deco’ of ‘Bardot’ of ga voor een Cyell bikinitop in een effen kleur als kersenrood of okergeel.

  

Cyell tankini
Later in het seizoen varen we naar Marokko: de kleuren en prints worden warmer en spicy, zoals ‘Merzouga’ en ‘Sahara Blue’ en ‘Paradiso’. Draag je graag een Cyell tankini? Ook die zijn er volop dit seizoen, zowel met als zonder beugel. En natuurlijk kun je ook kiezen voor bijpassende tuniekjes en jurkjes om snel even aan te trekken als je naar de poolbar loopt. Schip ahoy!

Nieuwsgierig geworden?  Neem online eens een kijkje bij Cyell badmode. Vanaf januari 2019 komen de eerste collecties al binnen ook in onze winkel in Rosmalen.