EEN ECHTE ELOMI FAN!


Ben je het beu? Al die grote, duffe, slappe, lelijke en onvrouwelijke grote BH's waar je je eerder voor schaamt dan dat je jezelf er sexy in voelt? Dan lees en juich, want hier is een topper!

Elomi, één van de merken bij Farfallina waar ik ontzettend trots op ben. Ik ben fan. Niet alleen omdat ik dit merk zelf draag maar ook omdat ik zie wat het merk doet voor de volslanke vrouwen onder ons. Een ontzettend leuk merk voor de volslanke vrouw met cup D, E, F of groter met een grote omvangsmaat.

En hoe ik over het merk denk, denkt het merk over haar doelgroep:

Wie Elomi lingerie draagt, heeft een goede smaak. Je ziet er goed uit, en Elomi, gemaakt voor dat vollere figuur geeft nét dat beetje extra. Als je als vrouw op zoek bent naar ongeëvenaarde pasvorm, comfort en markant design, ben je bij dit merk aan het juiste adres. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘You’ve come to the right place for beautiful lingerie that transforms your figure’. Duidelijke taal, toch?

BH’s van Elomi zijn niet alleen erg leuk om te zien, maar geven ook net dát beetje extra wat nodig is. Zo zijn de tops helemaal afgestemd op een voller lichaam. Door een brede rugband is er onder de oksels bijna geen ruimte meer voor kwabbeltjes. Naast de brede band zorgen ook de bredere schouderbandjes voor extra comfort. De elastische randjes van de cup zorgen voor de beste pasvorm en ga zo maar door!

  

Sta je al te juichen? Dat dacht ik al.

Nog niet? Dan zal ik nog eens iets leuks vertellen: in de webshop vind je ook badmode items van Elomi lingerie. Al jarenlang horen deze items tot één van onze bestsellers. En dat is natuurlijk ook niet voor niks! En alsof het allemaal niet op kan, blijven we bezig om deze collectie steeds verder uit te breiden.

Neem snel een kijkje.

En bevalt het? Deel hieronder je mening om op dit bericht te reageren. Ik ben zeer benieuwd naar jullie mening!

Lieve groet,
Laura