De nieuwe wintercollecties van Freya en Elomi zijn binnen!


Ook al zit je lingerie in de winter verstopt onder dikke truien: je voelt je altijd mooier als je weet dat je een leuk setje aan hebt. Deze winter gaat dat zeker lukken, want de nieuwe collecties van Freya en Elomi zijn allebei top!

Freya: jong & urban
De collectie van Freya is ontworpen voor jonge meiden die elke dag als een nieuw avontuur zien. Waar je ook bent of wat je ook gaat doen: de perfecte pasvorm van je Freya lingerie geeft je zelfvertrouwen. Alle must have trends die je deze winter in de mode ziet, vind je terug in Freya’s lingeriecollectie. Van denimblauw tot hibiscusrood, van vrolijke prints tot romantisch kant. Voor deze winter heeft Freya ook weer verschillende longline modellen. Die staan niet alleen heel vrouwelijk, maar kleden ook nog eens heel mooi af. Natuurlijk heeft Freya, zoals we gewend zijn, ook weer mooie basisbeha’s die niet in je lingerielade mogen ontbreken.

 

Elomi: body positive
Voor plussize meiden die er graag jong en sexy uitzien, heeft Elomi weer veel moois. Dit merk gelooft in ‘body positivity’: houden van je lichaam zoals het is, met al haar rondingen en vormen. Door de superpasvorm is Elomi lingerie je geheime wapen om de beste versie van jezelf te laten zien! Net als bij Freya zijn blauw en koraalrood ook hier opvallende thema’s. Daarnaast zien we luipaard prints, prachtig geborduurd kant en veel plunge modellen die je decolleté mooi uit laten komen. Mijn persoonlijke favoriet: de Energise sportbeha met geometrisch printje. Daar val je in de kleedkamer van de sportschool echt mee op!


Plussize lingerie of grote cupmaat?
Freya lingerie is verkrijgbaar vanaf omvang 60 tot en met cupmaat K. Bij Elomi kun je terecht voor lingerie t/m maat 52 (of 4XL) en tot cupmaat cupmaat K tot en met omvang 105? Lingerie draag je in de eerste plaats voor jezelf. En heb je een grote cupmaat of draag je een plussize maat, dan is het helemaal belangrijk dat je beha goed past en ondersteunt. Deze winter heb je dus volop keuze om fantastisch voor de dag te komen! Kom je snel kijken?