Wat een heerlijke maand is december!

Overal waar je kijkt zie je glanzende lichtjes, glinsterende versieringen en prachtige kerstbomen. December is de maand waarin je je familie en vrienden verrast met cadeautjes – maar vergeet je ook jezelf niet? Een pakje met kerstlingerie van Farfallina onder de kerstboom maakt je kerst beslist nóg leuker!

Feestlingerie
Wacht even: denk jij bij kerstlingerie direct aan loeistrakke rode bustier, afgezet met een witte bontrand? Of een slip met knipperende lampjes? Haha, daar heb ik het natuurlijk niet over. Ik heb het over een balconnet beha met kant die je borsten subtiel lift, een plunge beha die je decolleté extra mooi laat uitkomen, of jarretels die je het gevoel geven dat je de hele wereld aankunt. Je voelt je gewoon extra mooi als je onder je feestjurk ook feestelijke lingerie draagt!

                    

Shapewear met kant
Ook shapewear is ideaal om onder een kerstjurkje te dragen. Je little black dress staat nou eenmaal nét wat mooier met een plattere buik en zonder aftekenende slip. En voordat je denkt: zo’n degelijke broek is niks voor mij… Wist je dat er ook sexy shapewear is met kant? Kijk maar eens naar de corrigerende body’s van Magic Bodyfashion. Zeker weten dat die bijdragen aan een frivole, feestelijke kerst!

                    

Lingerie cadeau
Kijk eens rond in de webshop, je komt zeker heel veel moois tegen voor op je verlanglijstje. Wil je er zeker van zijn dat je item nog voor kerst binnen is? Plaats je bestelling dan vóór donderdag 18 december. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Rosmalen. Daar kun je je nieuwe kerstlingerie direct passen – en natuurlijk pakken we elk cadeautje feestelijk voor je in.

Het hele team van Farfallina wenst je fantastische feestdagen!
XXX