SPREAD THE WORLD! AL DAT GEHANG........AAN DE SLAG!

Daar ging ik dan. Vol goede moed.

Lekker sporten! Of nouja… het woord ‘lekker’ associeer ik niet met windhozen, hagel, regen en rondvliegende takken, maargoed dit even terzijde. Hoe guurder het weer,  donkerder de avonden en warmer de bank… hoeveel minder zin ik heb om aan enige lichaamsbeweging te doen. Maar toch, het moet gebeuren. Aan die hardloopschoenen, en gaan!

Zo, nu ik korte mette gemaakt heb met mijn gehang, wil ik me toch even bemoeien met dat ‘gehang’ van jullie. Gehang? Ja, lekker vaag zul je misschien denken. Ik leg het uit!
Ik zie het nog steeds veel te vaak: hangende, wiebelende en stuiterende borsten tijdens het sporten. Ont-zet-tend slecht. Wie sport, moet een goede sport BH dragen. Want meiden, zeg nou eerlijk.. Wie wil er nou hangborsten? Ik hoor je denken.. Inderdaad niemand! Wees er dan ook alsjeblieft zuinig op!

   

Laten we de feiten eens op een rijtje zetten.
 Je borsten bestaan grotendeels uit klieren en vetweefsel. Je huid zorgt er samen met je borstspieren voor dat alles op zijn plek blijft. Een sport BH is van groot belang om de huid en borstpieren te ondersteunen. Zonder deze extra ondersteuning kunnen deze banden gemakkelijk uitrekken wat tot pijn en blijvend letsel kan leiden.

Ik wil via deze weg vrouwen er dan ook extra op attenderen dat het kopen van zo’n sport BH erg belangrijk is. Want, hoe groter de borsten hoe beter de borsten ondersteund moeten worden. Een goede sport BH verminderd schokken met 70 tot 83%: de moeite waard dus! In de webshop vind je sport BH’s vanaf omvang 60 tot en met omvang 105, en van een D tot een J cup. Mocht je het lasting vinden? Bezoek onze winkel in het centrum van Rosmalen hier hangen de sportBH's te kust en te keur. Dus, geen excuus meer! Kopen die sportBH.