Zo herkenbaar! Yes vakantie voor de zomer is geboekt. Nu nog een bikini, tankini of badpak kopen. Ieder jaar voor ontzettend veel vrouwen weer een slopende zoektocht om de geschikte zwembad outfit te vinden.

Aan de slag dan maar! En yes daar hangt je favoriete bikini een ook nog in jouw maat. Snel dat pashokje in. Daar begint de ellende pas echt. De bikini past maar oh nee zie dat buikje, zo ga ik echt niet aan het zwembad liggen. Bikinislip iets hoger optrekken dan verberg ik mijn buik en lovehandles. Hmmmm.....is het ook niet en al helemaal niet met dat felle paskamer licht. Proberen we een tankini, daar heb je die buik wéér. Wat nu?

Wil je géén bikinistress meer dan is een Dresskini dé uitkomst. De Dresskini bestaat uit een comfortabele hoge slip en een A-lijn top met ingewerkte voorgevormde softcups die net iets over de heupen valt. De top is iets wijder bij de maag- en buikstreek. Hierdoor worden onvolmaaktheden op een elegante wijze gecamoufleerd. De Dresskini geeft je een gevoel van zelfvertrouwen. Nu te bestellen bij Farfallina  in maat 40 t/m 52. In België al in een hit.

Bij Farfallina hebben we veel vrouwen voorbij zien komen met heel verschillende lichamen. En weet je, bijna niemand is tevreden met zijn lichaam. Het valt ook niet mee om weer half naakt rond te lopen op het strand. Ik herken het als geen ander!

Lieve groet,

Esther

fb-dresskini