'Zin in de zomer! Lentekriebels! Heerlijk dit zonnetje! Maar ohjeej, een bikini...
Elk jaar weer een domper op mijn goedgezinde humeur. Elk jaar weer een helse zoektocht naar een goed zittende bikini. Een goed zittende top, én een leuke mooie hippe top... Het lijkt wel een 'mission impossible'.

Herkenbaar voor jullie? Voor mij in ieder geval wel. Die bikini, elk jaar weer een dilemma. Daarom vandaag een stukje advies voor jullie voor de juiste bikini. Want, leuke tops vind je ondertussen al genoeg in onze webshop, maar de juiste vinden is nog altijd een lastige klus. Als je bikini, tankini of badpak beter aansluit en past bij jouw lichaam zul jij jezelf ook een stuk zelfverzekerder voelen. En dat willen we!

De belangrijkste tip die ik jullie kan geven is: koop altijd je bikini, badpak of tankini in de juiste maat. Een te kleine bikini laat je er dikker uitzien... Daarnaast heb je kans om na een frisse zeeduik zonder topje weer boven te komen. En dat willen we niet.

Brede schouders - Wanneer je wat bredere schouders hebt en je hier niet de nadruk op wil leggen is het slim om voor een top te gaan met rechte bandjes. De bandjes doorbreken de breedte van je schouders. Een halterbikini legt daarentegen juist de nadruk op jouw brede schouders, vermijd deze dus.

Kort bovenlichaam - Wanneer je een kort bovenlichaam hebt is het slim om voor een badpak of bikini te gaan met verticale strepen en te kiezen voor een laag broekje. Door de afstand en de strepen lijk je optisch langer.

Korte benen - Wanneer je wat kortere benen hebt en deze langer wil laten lijken vermijd je broekjes met pijpjes en ga je voor de wat hoger uitgesneden broekjes.

Platte billen - Als je graag wat rondere billen zou willen is het slim om te kiezen voor een scrunch broekje waardoor je in één klap de billen van Jeniffer Lopez hebt. Oke, niet helemaal waar... Maar het laat je billen zeker ronder en boller lijken.

Belangrijk om te weten is dat je de aandacht juist op de pluspunten van jouw lichaam moet leggen. Wil je de aandacht op je taille leggen ga dan juist eens voor een broekje met een hoge taille, wil je de aandacht op jouw mooie grotere borsten leggen, ga dan voor een top met een mooie decolleté. Maar wil je bijvoorbeeld juist niet de aandacht vestigen op jouw borsten of billen kies dan voor een top of broekje in een effen (donkere) kleur.

Voel je je nog altijd niet helemaal top in je bikini? In de shop vind je ook verschillende pareo's, kaftans en strandjurkjes. Zo kan ook jij lekker genieten op het strand! En zo kan ook jij een streep zetten door deze 'mission impossible'. 

Heb je nog meer tips? Of juist vragen? Reageer hieronder, bel me of stuur gerust een mailtje. Samen komen we er écht wel uit.

Liefs Esther