FARFALLINA IS UIT HAAR BH GEGROEID

Na zeven jaar, een verhuizing, een nieuwe website en nu een winkel in Rosmalen. Van cup D naar cup G, zeg maar. Natuurlijk kun je nog steeds je favoriete BH’s en bikini’s via de webshop bestellen en blijven we onze uiterste best doen om je per mail of telefonisch te helpen jouw pérfecte match te vinden, maar nu is er een winkel.

Een trendy ingerichte zaak waar je in je eentje of met je vriendinnen naartoe kunt komen om Farfallina te beleven. Lingeriewinkels zijn vaak zo oubollig. Ik zie mezelf nog binnenkomen bij die ene bekende lingeriezaak: crèmekleurige tegelvloer en muren, saaie, degelijke bh’s met bijbehorende megaonderbroek. Vervolgens met die veel te dure, niet zo mooie BH achterin de winkel een stoffig pashokje in, met gordijnen in weer diezelfde ondefinieerbare crèmekleur. Nog voordat ik de BH goed en wel aanheb, trekt de verkoopster het gordijn al open: “Hoe zit ‘ie?.

Ik vind het zo jammer dat veel lingeriewinkels niet met de tijd meegaan. Daarom hebben wij bij Farfallina een nieuwe winkelervaring gecreëerd. De focus ligt op lingerie en badmode in grote cupmaten, maar we hebben ook lifestyleartikelen én hippe sieraden. Bovendien zal er ook voor jouw vriendinnen met een wat kleinere cup (C) voldoende keuze zijn.

Hoe fijn is het dat je nu terecht kunt in een winkel waar je je gewoon lekker thuis kunt voelen. Waar je op je gemak iets moois uitzoekt en waar je persoonlijke aandacht krijgt. Kom snel een kijkje nemen en we horen heel graag wat je ervan vindt! Enne, we zullen beloven dat we niet zomaar het gordijn openschuiven. Onze winkel!

Lieve groet,

Esther