Bh's

Misschien wel het belangrijkste kledingstuk dat je iedere dag aantrekt: je bh, oftewel bustehouder. Een bh ondersteunt je borsten en zorgt ervoor dat ze niet gaan hangen.Daarnaast laat een bh je figuur goed tot zijn recht komen. Dit alles kan een bh alleen doen als hij de juiste maat heeft en de juiste pasvorm voor je borsten. Wij zijn gespecialiseerd in bh’s met een grote omvangsmaat en bh’s met een grote cupmaat. Ons assortiment bh’s met grote maten is zo divers dat er voor iedereen wel de juiste bh tussen zit.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bh’s met de juiste maat

Een bh draag je iedere dag, het hele jaar door. Het is dus belangrijk dat je bh de goede maat heeft. Een goed zittende en mooie bh geeft je zelfvertrouwen. Daarnaast is onze collectie beha’s zo divers dat er voor iedereen wel een past, zowel qua pasvorm als stijl. Twijfel je over welke maat je nodig hebt? Wij hebben een aantal tips om je cupmaat te berekenen. Zo hebben we T-shirt bh’s, voorgevormde, strapless, balconnet, plunge, hele cup en softcup bhs’s, maar ook voedingsbh’s en sportbh’s. Dus voor iedere outfit en gelegenheid de juiste bh.

Bh grote maten

Wij weten als geen ander dat het lastig is om grote maten bh’s te kopen, die ook nog eens een betaalbaar zijn en mooi aansluiten. Wij zijn gespecialiseerd in bh’s grote maten en hebben bh’s met omvangsmaten van 60 tot en met 120. Zo hebben we ook bh’s met grotere omvangsmaten en kleine cupmaten, zoals 115A. Vaak zijn bh’s met grote maten saai, maar bij ons niet. Ook met een maatje meer hebben wij de stijlvolste bh’s.

Bh’s grote cup

Wij hebben vooral bh’s met een grote cup, gemiddeld lopen onze bh’s van cup D tot en met O, maar bij sommige lijnen hebben we ook een cup A, B of C. Het is van belang dat je borsten bij iedere maat de juiste ondersteuning krijgen, maar vooral met borsten met een grote cupmaat. Bh’s met een bredere band bieden meer ondersteuning en ook een bh met een hoge cup bedekt de borsten goed. Zo heb je er geen last van dat je borst over de cup heenvalt. De schouderbandjes spelen ook een belangrijke rol bij een bh grote cup, als ze wat breder zijn dan drukken ze minder in de huid en bieden ze de juiste ondersteuning.

Grote cupmaat bh

Grote cupmaat bh nodig? Of een bh met grote omvang? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online en bekijk aan de had van ons pasadvies of de bh goed zit. Uiteraard nodigen we je ook graag uit in onze winkel in Rosmalen, waar we je ter plekke van het juiste advies kunnen voorzien.