All-time Favourites

All-time Favourites is een super leuk tassenmerk. Bekend om haar praktische en trendy shoppers die passen bij iedere vrouw. Van leuke dierenprints tot stijvolle designs. Met een shopper van All-Time Favorites steel je de show op je werk of neem je handig mee naar het strand. Je vindt het allemaal bij All-time favourites, een shopper in het formaat wat bij jouw past!

All-time favorites shoppers

De stoere shoppers van All-tme Favorites zijn een echte musthave. De dessins zijn stiilvol en fashionable van een zebraprint tot desertprint. Maar ook het gebruik van materialen zoals neopreen, glimmende pailetten en handvaten gemaakt van bergbeklimtouw. De shoppers van All-time Favorites zijn ideaal voor een kleine boodschap, sporttas of weekendtas.

All-time Favorites strandtassen

Voor het strand zijn de grote shoppers van ALL-time Favorites onze favoriet. Ga je op vakantie dan stop je deze shopper heel easy in je koffer. Weegt niets en kost je bijna geen ruimte. Er passen handig 4 grote strandlakens in en de bijpassende toilettasjes klik je aan de binnenkant vast. Geheimpje: wist je dat voor de ontwerpster van deze tassen de grote blauwe IKEA  haar inspiratiebron was.

Bij Farfallina shop je een leuke collectie online. Wil je de tassen van All-time Favorites graag in het echt zien. Dat kan in onze winkel in Rosmalen.