menu

Hotmilk voedingsbh's in grote cupmaten

Dacht je dat voedingsbeha’s niet hip en trendy kunnen zijn? Dan moet je eens bij Hotmilk voedingsBH kijken. Dit merk maakt prachtige sexy voedingsbeha’s zonder beugel, met leuke printjes en kanten details. Hotmilk lingerie is er speciaal voor dames met cup D en groter.

Sorteer op

Hotmilk Lingerie

Hotmilk is ontworpen door moeders, voor moeders. Hotmilk lingerie heeft een revolutie teweeggebracht in de markt voor verpleegkundige lingerie met zijn provocerende en modieuze vormgeving. Het doel van Hotmilk Lingerie is het ontwerpen van een prachtig verfijnd merk voor zwangerschapslingerie waarbij vrouwelijk, praktisch en SEXY voorop staan. Dat is gelukt! De voedingsbh's van Hotmilk hebben invloed op het leven van honderdduizenden vrouwen over de hele wereld en wordt omarmd door Hollywood-beroemdheden, internationale modebladen en gedragen door iedereen, van de chique fashionista tot het buurmeisje. Farfallina is trots Hotmilk voor 2020 weer te mogen voeren in Nederland.

Hotmilk voedingsbeha

De voedingsBH's van Hotmilk zijn speciaal ontworpen voor de moeders met cup D of groter. De borstvoedingsbH's van Hotmilk hebben een drop-down clip om makkelijk borstvoeding kunt geven. HOTmilk lingerie kan al gedragen worden tijdens de zwangerschap of in de nacht. Wist je dat moeders een BH van Hotmilk gewoon blijven dragen nadat ze stoppen met voeden door het heerlijk draagcomfort. Handig is daarom de 3-haaks sluiting met maarliefst zes standen.

Hotmilk kopen

Bij Farfallina shop je eenvoudig online jouw Hotmilk voedingsbh. Liever persoonlijk advies? Kom dan gezellig lang in onze winkel in Rosmalen. Daar helpen we je graag! Bij Farfallina vind je een uitgebreide collectie voedingsbh's.