menu

Retourneren

Wanneer je ontevreden bent met je online aankoop, kun je artikelen binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Een uitzondering geldt als de bestelling nog niet compleet is.

Ja, de retourkosten zijn altijd voor je eigen rekening tenzij je je pakket in de winkel retourneert. 
Retourneren via ons retourportaal (PostNL): NL €4,95 (BE & DE €6,95)
Retourneren in de winkel: gratis 

Als je besluit de artikelen naar onze webshop te retourneren kan dit via ons retourportaal (NL, BE, en DE). Dit kun je op de volgende wijze doen:

 Indien mogelijk in de originele verpakking en inclusief de originele labels.
– Voeg het ingevulde retourformulier toe. Je kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.
– Ga naar farfallina.shipping-portal.com en volg de stappen.

Je kunt ervoor kiezen om je pakket weg te brengen naar een PostNL-punt. Plak het retourlabel over het originele verzendlabel van Farfallina en geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig melden aan ons wanneer een retour niet of gedeeltelijk is verwerkt. De klantenservice kan dan een onderzoek instellen.

Je kunt er ook voor kiezen om de artikelen op een andere manier, aan ons te retourneren. In dit geval zijn de directe kosten van het terugzenden van de goederen ook voor je eigen rekening. Voeg het retourformulier bij de bestelling en plak het label duidelijk op de buitenkant van de verpakking:

FARFALLINA
Catelijnen 9
5241CW Rosmalen

Bewaar je verzendbewijs goed totdat je het geld retour hebt ontvangen.

  • Het artikel dient ongedragen te zijn en teruggezonden te worden in originele staat voorzien van aangehechte labels en kaartjes.

  • Pas een slip over je eigen broekje aan.

  • Voordat we het artikel naar je opsturen controleren wij deze uitvoerig op kwaliteit en afwijkingen. Als je het artikel vies maakt of beschadigd en onverkoopbaar blijkt mag je het artikel niet meer retourneren en kunnen we helaas geen restitutie meer geven. Desgewenst kunnen we het artikel naar je terugsturen nadat je de verzendkosten naar ons hebt overgemaakt. Het kwijtraken van een retourzending is voor eigen risico.

  • Artikelen die onder rembours worden teruggezonden, worden niet geaccepteerd. Ongefrankeerde zendingen worden wel geaccepteerd, maar de verzend- en administratiekosten bedragen dan €14,- en komen geheel voor eigen rekening.

  • Artikelen mag je passen, maar niet dragen. Pas een slip of broekje over je eigen slip heen aan.

  • Hygiëneproducten zoals panty’s en mondkapjes waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

  • Je kan voor het kenbaar maken van een herroeping ook gebruikmaken van het Europese modelformulier van herroeping, maar dit is niet verplicht. Klik hier om het formulier te downloaden.

Een artikel kun je bij Farfallina online niet ruilen. We verzoeken je vriendelijk online een nieuwe bestelling te plaatsen of kom gezellig naar onze winkel in Rosmalen om een aankoop te doen.

Ook artikelen uit de sale of artikelen met korting mogen gewoon retour. Je kunt niets met een artikel wat niet past. LET OP! Wanneer je gehele bestelling uit sale artikelen bestaat krijg je geen verzendkosten terug.

Zodra Farfallina je retour heeft ontvangen, wordt deze binnen 3 werkdagen verwerkt. Je krijgt een retourbevestiging per e-mail. Binnen ca. 2 werkdagen maken we het geld over naar je bank-, creditcard- of Paypal rekening. We betalen altijd terug via de betaalmethode zoals je je bestelling betaald hebt.

Bij Farfallina denken we graag met je mee. Je kunt je voedingsBH’s lekker op tijd bestellen en pas na je bevalling terug sturen. Mocht de maat toch niet helemaal goed zijn dan mag je de voedingsBH binnen 60 dagen na ontvangst van je bestelling ruilen of retourneren, tot maximaal 14 dagen na de geboorte van je kindje. Stuur je dan wel een geboortekaartje mee?

Als je besluit de artikelen in de winkel te retourneren dan kun je je pakket gratis afgeven in de winkel aan de Catelijnen 9 te Rosmalen. In de winkel geven we geen contact geld terug. Het terug te ontvangen bedrag wordt teruggestort via de betaalmethode waarvoor je gekozen hebt bij het plaatsen van je bestelling. Het is niet mogelijk om cash geld te ontvangen. Om artikelen te ruilen in de winkel: kom met de artikelen en het originele retourformulier uit je pakket naar onze winkel aan de Catelijnen 9 in Rosmalen. Je betaald de nieuwe aankoop in de winkel.

Bij achteraf betalen mag je teruggestuurde artikelen aftrekken van het bedrag dat betaald moet worden. Meld je retour vooraf aan bij Klarna zelf. Klarna zal dan een aangepaste factuur sturen zodra je retourzending is ontvangen. Je kunt je retour aanmelden via jouw Klarna-account of via de Klarna-app. Lees meer over Klarna.