Rosa Faia badmode

Vrouwelijk, elegant en tijdloos. Daar staat de badmode van Rosa Faia bekend om. Als specialist van lingerie en badmode hecht Rosa Faia grote waarde aan de perfecte pasvorm. Ook aan de vrouw met een grotere cupmaat is gedacht. Bij Farfallina bestel je een Rosa Faia bikini zelfs in cupmaat I.

Rosa Faia badmode

Badmode van Rosa Faia is gemaakt voor de sophisticated woman. Rosa Faia badmode maakt gebruik van luxe stoffen en de verschillende pasvormen zijn weggelegd voor het grote publiek. Opvallend zijn de mix & match collecties van Rosa Faia badmode, zo creeër je de perfecte beachlook. De collectie van Rosa Faia badmode loopt bij Farfallina van cupmaat B tot en met H en confectiemaat 36 tot en met 46.

Travel the World, daar staat Rosa Faia Badmode 2020 voor. Rijke collecties prachtige stoffen met tropische printen in een uitgebreid kleurenpallet. Ontwerpers van Rosa Faia badmode zijn geinspireerd geraakt door landen zoals, Mauritius, Hawaii en Bali.  De trend van diverse dierenprints zien we ook dit jaar weer. Wat denk je van een warme luipaardprint of een print van geluksbrengende Japanse kraanvogels. Rosa Faia badmode biedt ook leuke bijpassende strandmode met hippe details. De collectie van Rosa Faia badmode is voor 2020 op en top vrouwelijk. 

Rosa Faia badpak

De badpakken van Rosa Faia zitten als een tweede huid. Een Rosa Faia badpak laat je lichaam stralen en zijn ook nog eens functioneel. Je kunt kiezen voor een wat sexier decolleté of een ronde hals. Badpakken van Rosa Faia zijn er met beugel of zonder beugel maar dan zit er een padding in. Farfallina biedt een uitgebreide collectie badpakken van Rosa Faia in alle maten en in grote cupmaten.

Rosa Faia bikini

De bikini's van Rosa Faia gaan tot cupmaat H ook de halterbikini's. Rosa Faia biedt bikinitops in verschillende modellen te combineren met verschillende bikinislips.De pasvorm is zoals je gewend bent van Rosa Faia, stevig maar toch vrouwelijk. Alhoewel er ook wat bikinitops zijn die wat sexier zijn.

Shop je Rosa Faia badmode bij Farfallina online of kom gezellig langs in onze winkel. Kijk ook eens bij Anit Badmode het zusje van Rosa Faia.