menu

SALE grote cupmaten lingerie en badmode

Ben jij dol op koopjes? Dan kunnen wij je blij maken: bij Farfallina vind je elke dag bh’s, bikini’s en slips met fikse kortingen. Je voordeel kan oplopen tot wel 80%! Snel even kijken dus, want misschien vind je hier precies je badpak met grote cup of je beha met grote maat voor een heel klein prijsje.

Sorteer op

Bikini sale grote cupmaat

Wij zijn gespecialiseerd in grote cup en grote omvangsmaten lingerie en badmode. Met ons specialisme in cup D tot en met O en omvang 60 tot en met 120. En op deze pagina vind je deze lingerie en badmode voor een leuke prijs. Zoals onze bikini sale grote cupmaat van onze bekende merken zoals Freya, Elomi en Panache. Zo hebben we in de sale zowel bikinitops, maar ook bandeau’s, halter bikini’s en hele cup bikinitops. Voor ieder wat wils, met een leuke prijs.

Badpakken sale grote maten

Zoek je goedkope badpakken met een grote maat? Die vind je bij ons voor een leuke prijs. Badpakken zijn weer helemaal in en het kan soms net wat meer zelfvertrouwen geven dan een bikini. Vooral de badpakken van Anita en Rosa Faia hebben een corrigerende functie en ook deze zijn in de sale. Deze merken gaan slim om met de draping op het badpak, zo lijkt je gehele lichaam slanker. Daarnaast geven onze badpakken grote maten ook de juiste steun op de juiste plaatsen.

Sale lingerie grote maten

Naast onze sale voor badmode hebben we ook een aantal beha’s en ondergoed in de uitverkoop. Wij zijn specials in grote maten, dus zowel voor badmode als lingerie. Bekijk onze sale lingerie grote maten online of kom eens langs in onze winkel in Rosmalen, want ook hier is de sale volop aanwezig. Daarnaast kunnen we je in de winkel voorzien van het juiste advies voor je bikini grote cupmaat of lingerie grote maat.