menu

Voorgevormde bh's voor grote cup maten

De padded beha heeft voorgevormde cups – de vorm van de borst zit er dus al in. Het vormen van een cup wordt ook wel ‘mouleren’ genoemd. Een padded beha corrigeert de vorm van je borsten een beetje en bovendien zijn je tepels door het extra laagje niet zichtbaar. Deze beha is vaak ook naadloos, dus goed te dragen onder strakke kleding. De onderrand mag niet naar boven schuiven als je je armen omhoog doet. Gebeurt dat wel? Dan heb je een kleinere omvangsmaat nodig. Let op: je cupmaat wordt dan vaak 1 maat groter.

Sorteer op

Voorgevormde bh’s

Onze voorgevormde bh’s zijn voorzien van een gevoerde cup. Hierdoor geven onze voorgevormde bh’s extra ondersteuning en zijn ze geschikt voor grotere maten. Onze voorgevormde bh’s accentueren prachtig je buste. De voorgevormde bh’s zijn ideaal voor als je borsten niet gelijk zijn, als de vorm niet helemaal naar je zin is of als je niet wilt dat je tepels zichtbaar zijn. Voorgevormde bh’s vormen dus je decolleté en zijn veelzijdig te dragen.

Padded bh’s

Door de zachte cup van de padded bh’s wordt er een optimale ondersteuning gecreëerd met een hoog draagcomfort. Onze padded bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen zoals licht katoen of sexy kant. Ook hebben we padded bh’s zonder beugel en met beugel. Een padded bh is anders dan een push-up bh, hier zit namelijk nog een extra vulling of padding in. Een padded bh zorgt ervoor dat de vorm van je borsten wordt benadrukt.

Voorgevormde bh grote maten

Voor grote maten kan het lastig zijn om de juiste bh te vinden, vooral als ze wat ongelijk zijn. Hierbij biedt de voorgevormde bh grote maten een uitkomst. De voorgevormde bh grote maten zorgt ervoor dat de borsten mooi worden ondersteund. Twijfel je over de maat van de voorgevormde bh grote maat? Bel ons op 088-1122200 of kom langs in onze winkel in Rosmalen.