Anita sportBH met en zonder beugel

De sportbh's van Anita staan bekend om de enorme support bij het sporten. Door het grote assortiment sportbh's bij Anita Sport heeft de sportende vrouw enorm veel keuze. Van cupmaat B tot en met cupmaat H bestel je bij Farfallina een sportbeha van Anita met- of zonder beugel.

Anita Sportbh

De sportbh's van Anita doen wat ze beloven. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en optimale pasvorm is Anita een zeer betrouwbaar merk voor sportbh's. De cupmaten van een Anita sportbeha lopen van cup A tot en met H. In het voorjaar van 2020 komen hier de cupmaten I, J en K bij waardoor Anita nog meer dames kan verblijden met een sportbh. Een Anita sportbh kan bij iedere intensieve sport worden aangetrokken zoals paardrijden, tennis of hardlopen. Ook steeds vaker worden sportbh's van Anita dagelijks gedragen omdat ze gewoonweg heerlijk zitten.

Anita Active

Bij Anita bieden ze verschillende sportbh's. De meest gedragen sportbh's van Anita zijn de Anita Active Extreme Control en de Anita Active Momentum. Voor de liefhebbers heeft Anita ook sportbh's met beugels en padded sportbh's'. Welke sport je ook beoefent, met een Anita sportbh zijn je borsten goed beschermd en sport je ook nog eens zeer comfortabel.

Ben je op zoek naar een stevige sportbeha probeer dan een Anita sportbh en bestel online bij Farfallina. Toch liever een advies kom dan gerust eens langs in onze winkel.