Anita Badmode. Comfortabele badpakken in alle maten.

De badmode van Anita biedt een uitgesproken collectie in prachtige kleuren en prints. De Anita badpakken staan bekend om een geweldige pasvorm met en zonder beugel. Veel van de Anita badpakken zijn gemaakt van corrigerende stoffen. Anita badmode gemaakt voor iedere vrouw met passie voor mode.

Anita badmode

De badmode van Anita is al vanaf 1886 een begrip bij de Nederlandse vrouwen. Anita badmode staat voor de perfecte pasvorm met een zeer comfortabel draagcomfort. Het vrouwelijk figuur komt in Anita badmode echt tot zijn recht. De collectie van Anita badmode loopt bij Farfallina van cupmaat B tot en met H. In confectiemaat van 36 tot en met 60. 

Voor 2020 is de Anita badmode collectie een genot om naar te kijken en te dragen. Trendy bloemenprints in stralende kleuren maar ook tijdloze streepjes. Ieder jaar zien we bij Anita badmode ook veel effen stoffen waarbij blauwtinten dit jaar favoriet zijn. En laten we de flamboyante details niet vergeten. In combinatie met de elegante accessoires creeer je met Anita badmode een prachtige beachlook.

Anita badpak

De badpakken van Anita zijn gemaakt van kwalitatief stevige stoffen. Veel Anita badpakken hebben een corrigerend voorpand. Hierdoor wordt je lichaam mooi wordt gevormd en komen je rondingen veel mooier uit. Er is bij Anita keuze uit badpakken met beugel, zonder beugel en met padded cups. Verberg je graag je bovenbenen dan is het asymmetrische zwemjurkje van Anita een uitkomst. Ook met een grotere cupmaat is de steun bij een Anita badpak superieur.

Bij Farfallina bieden we ook de prothesebadpakken van Anita. Deze badpakken hebben veelal voorgevormde cups. De Anita prothese badpakken zijn voorzien van prothesehoesjes waarin aan 1 of beide zijden een gedeeltelijke of volledige borstprothese gedragen kan worden. Deze badpakken zij hoger aangesloten bij het decolleté. 


Shop je Anita badmode bij Farfallina online of in onze winkel in Rosmalen.