menu

CUP E

EU cup E = UK cup DD

Bij Farfallina is Cup E de Europese Cup E. Opgelet dus dames! Ben je gewend om te shoppen op de oude UK maat DD? Zorg dat je zeker weet dat je nu de juiste maat selecteert, de Europese cup E. Wil je meer weten over de EU en UK cupmaten lees hier meer.

Shop direct alle lingerie en badmode in jouw eigen Cup E

Alle merken

Cup E is in Europa een relatief gemiddelde Cupmaat. Dit betekent dat bijna alle grote lingerie en badmode merken deze maat aanbieden in hun collecties.

Bij Farfallina vind je de allermooiste lingerie en badmode van Fantasie, Freya, Panache en bijvoorbeeld Rosa Faia in jouw cup E.

SALE Cup E

Kijk ook eens in onze SALE bij lingerie en badmode in jouw Cup E. Misschien zit er nog iets leuks bij waar een leuke korting op zit.

>> Shop SALE lingerie en badmode in Cup E

Of je nu cup B, C ,D of G ,H , I of groter hebt bij Farfallina vind je vast iets. Farfallina biedt je namelijk een ruime keus in betaalbare en kwalitatief goede lingerie en badmode. Een groot deel van onze collectie is gericht op dames met een grote cup(maat). Tegenwoordig is er ook steeds meer keuze in kleinere cups bij Farfallina. Ook met een maatje meer kun je bij Farfallina goed slagen. Onder andere badpakken en tankini’s in confectiemaat 46, 48, 50, 52 en groter. Laat je eens verrassen en neem eens een kijkje, de collectie lingerie en badmode voor 2024 is waanzinnig mooi.

Bij lingerie en badmode met cup maat E is het vooral belangrijk dat de maat goed is. Een te grote omvang veroorzaakt het hangen van de borsten in de Bh. Een te strakke omvang gaat pijn doen bij een hele dat dragen. 

Wil je meer weten over hoe je er achter komt of je wel de juiste maat draagt? Lees dan meer op onze PASADVIES pagina. Of kom langs in de winkel voor een persoonlijk pasadvies.

LIEVER EEN PERSOONLIJK PASADVIES?

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar een BH die écht goed zit. Durf je online niet te bestellen en kom je toch liever langs voor een goed pasadvies. Bezoek dan onze sfeervolle winkel in Rosmalen. Hier nemen wij de tijd voor je om je te helpen aan lingerie en badmode in de juiste omvang en cupmaat. Pas wanneer alles precies op de juiste plek zit, heb je de BH gevonden die bij je past. Wij zullen je verrassen!