Cyell badmode

Dol op kleurrijke bloemen? Dan zit je bij Cyell badmode helemaal goed. Dit Nederlandse modemerk maakt badmode in sprekende kleuren en met mooie prints. Farfallina voert Cyell bikini's in cup D t/m F en een paar C’tjes. Of je nu een bikini, tankini of badpak zoekt: de modellen van Cyell zijn altijd vrouwelijk en stijlvol.

Cyell Bikini

Dol op kleurrijke bikini’s? Dan zit je bij Cyell badmode helemaal goed. Dit Nederlandse modemerk maakt badmode in sprekende kleuren en met opvallende mooie prints. De trends worden bij Cyell nauwlettend in de gaten gehouden. Cyell is opgericht door Ella Wiersma en Cynthia Kooi. Niet zo moeilijk om te bedenken waar de naam Cyell vandaan komt, toch? De bikinitops van Cyell zijn gemaakt voor de Hollandse vrouw en die zijn er ook niet voor niks zo dol op. Wat maakt een Cyell bikini nu zo speciaal? De pasvorm is top en de kwaliteit van de stoffen is echt subliem. En je kunt kiezen uit verschillende modellen. Halterbikini's, bandeau bikini's en balconnet bikini's. Favoriet zijn de voorgevormde bikinitop's van Cyell. Deze kun je namelijk heel makkelijk omvormen tot een halter bikini. Ideaal als je een mooi bruin kleurtje op je schouders wilt.

Op zoek naar een Cyell badpak of tankini? Ook daar is aan gedacht. De flatterende badpakken en tankini's van Cyell zijn er met beugel of zonder beugel. Elke model is uniek en de pasvorm is comfortabel.   

Cyell badmode 2020

De nieuwe Cyell badmode 2020 is zeer uiteenlopend. De paislyprint waar Cyell bekend om staat is terug van weggeweest maar ook de prachtige bloemenprints in rijke kleuren. Ben je geen bloementype dan kun je bij Cyell badmode nog zoveel meer vinden prachtige streeppatronen, stippen, en moderne grafische prints. Voor 2020 doet de animalprint nog steeds mee. Bij Cyell badmode zie je de panterprint terugkomen en nieuw is het kreeftenprintje. Cyell badmode heeft bij iedere collectie leuke bijpassende strandmode van verleidelijke strandjurkjes tot mooie kaftans met verfijnde details. 

Maatvoering Cyell 

Bij Farfallina shop je online een Cyell bikini of badpak in cup C tot en met F. Cyell badmode hanteert geen omvangsmaten maar confectiematen. Confectiemaat 36 staat voor omvang 70, 38 voor 75, 40 voor 80, 42 voor 85 en 44 voor omvang 90. Bij iedere top hoort natuurlijk een bijpassende bikinislip. Cyell biedt verschillende soorten bikinislips aan. Bikinislip die wat hoger vallen of juist wat lager, strikslips en omslagslips. Ook hier houd je gewoon je confectiemaat aan.

Wil je graag eens een Cyell bikini passen? Dan ben je van harte welkom bij Farfallina in Rosmalen. Naast Cyell hebben we o.a. een grote collectie hangen van Beachlife, Freya en Anita.