Panache badmode

Panache badmode is beroemd om zijn goede pasvorm. Vooral de bandeau bikini’s zijn al jaren favoriet! Panache heeft ook tankini’s t/m cupmaat J. Wij hebben al heel wat vrouwen blij gemaakt met deze uitgebreide en kleurige collectie.

Panache badmode 2020

Het Engelse badmode merk Panache staat voor classy maar toch stijlvolle  badmode voor dames met cup D tot en met K. De badmode van Panache begint al bij omvang 60 en loopt door tot omvang 95. Een groot matenbereik waardoor we een hoop dames blij kunnen maken met een bikini, badpak of tankini van Panache. Ieder jaar lanceren de ontwerper van Panache Swim weer een schitterende collectie. Vóór 2020 zie je bij Panache badmode veel blauw-en aquatinten met kleurrijke bloemenprints, polka-dots en wit kant. Bij Farfallina shop je Panache Badmode het hele jaar door.

Panache bikini

Draag je graag een stevige bandeau bikini? De Panache bandeau bikini's zijn niet aan te slepen.  De pasvorm is subliem, je borsten worden zonder te overdrijven mooi naar voren gevormd zelfs in cupmaat H. Ook de balconnetbikini's tot en met cup J en halterbikini's van Panache zijn een genot om te dragen. Iedere bikini top van Panache combineer je met verschillende soorten broekjes. Strikslipjes, omslagslips, rijgslips of hoge taille slips. 

Panache tankini

Voel  je je niet in je nopjes met een bikini? Dan is de Panache tankini een uitkomst. Een tankini die de borsten goed ondersteund door een geintegreerde BH. De Panache tankini's lopen van cup D tot en met cup J en gaan zelfs tot omvang 95. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eens komen passen? Kom dan een gezellig langs in onze winkel in Rosmalen. Naast Panache Badmode vind je bij ons een grote collectie Panache Lingerie en Panache sportBH's.