menu

Charlie Choe sleepwear. Hippe pyjama's in leuke printjes.

Nachtkleding van Charlie Choe in leuke eigentijdse prints. Pyjama’s, huispakken, en nachthemdjes. Charlie Choe staat voor no-nonsense. Het merk doet wat het beloofd, met de sleepwear van Charlie Choe slaap je heerlijk zacht en wordt je uitgerust wakker. Charlie Choe heeft ook een Mini Mi collectie voor het hele gezin. Kinderpyjama’s van Charlie Choe voor jongens en meisjes nu ook bij Farfallina.

Sorteer op

Charlie Choe

De nachtkleding van Charlie Choe is ontworpen door 2 dames die al jaren vonden dat er geen hippe nachtkleding te vinden was in een goede kwaliteit is. Ze hadden nooit durven dromen dat de pyjama's van Charlie Choe zo'n succes zouden worden. Daarom zijn wij dolgelukkig dat we dit fantastische eigentijdse nachtkleding voor dames mogen aanbieden bij Farfallina. Ieder seizoen bedenken de dames weer een leuk thema met bijpassende prints in leuke kleurtjes en mooie kantjes van maat S tot en met 2XL.

Charlie Choe pyjama

Combineer maar raak! Een Charlie Choe pyjama bestaat uit een pyjamabroek die je kunt combineren met een shirt of eventueel nachthemd. Een pyjama van Charlie Choe is heerlijk warm voor de nacht maar kan ook makkelijk door voor een huispak. Wil je liever wat luchtigere nachtkleding in bed dan kies je voor een shortama van Charlie Choe. Dit is een kort broekje met een hemdje.

Charlie Choe nachthemd

Bij Charlie Choe vind je verschillende modellen nachthemden met korte- of lange mouw. Maar ook een slipdress en doorknoop nachthemd doen mee. De keuze is reuze!