menu

CUP D

EU cup D = UK cup D

Bij Farfallina is Cup D de Europese Cup D. In de UK is dit ook gewoon maat D, lekker makkelijk dus. Zorg dat je alleen zeker weet dat je cup D selecteert voordat je gaat shoppen bij Farfallina. Wil je meer weten over de EU en UK cupmaten lees hier meer.

Shop direct alle lingerie en badmode in jouw eigen Cup D

Alle merken

Cup D is een gemiddelde Cupmaat in Europa. Alle grote lingerie en badmode merken bieden deze maat aan in hun collecties.

Vind bij Farfallina een groot assortiment lingerie en badmode van Freya, Rosa Faia, Anita, Fantasie en bijvoorbeeld Beachlife in jouw cup D.

SALE Cup D

In onze SALE vind je vast nog mooie lingerie en badmode in Cup D. Een leuke korting op een bh of bikiniset is mooi meegnomen.

>> Shop SALE lingerie en badmode in Cup D

Of je nu cup B, C ,D of G ,H , I of groter hebt bij Farfallina vind je vast iets. Farfallina biedt je namelijk een ruime keus in betaalbare en kwalitatief goede lingerie en badmode. Een groot deel van onze collectie is gericht op dames met een grote cup(maat). Tegenwoordig is er ook steeds meer keuze in kleinere cups bij Farfallina. Ook met een maatje meer kun je bij Farfallina goed slagen. Onder andere badpakken en tankini’s in confectiemaat 46, 48, 50, 52 en groter. Laat je eens verrassen en neem eens een kijkje, de collectie lingerie en badmode voor 2024 is waanzinnig mooi.

Bij lingerie en badmode met cup maat D is het vooral belangrijk dat de maat goed is. Een te grote omvang veroorzaakt het hangen van de borsten in de Bh. Een te strakke omvang gaat pijn doen bij een hele dat dragen. 

Wil je meer weten over hoe je er achter komt of je wel de juiste maat draagt? Lees dan meer op onze PASADVIES pagina. Of kom langs in de winkel voor een persoonlijk pasadvies.

LIEVER EEN PERSOONLIJK PASADVIES?

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar een BH die écht goed zit. Durf je online niet te bestellen en kom je toch liever langs voor een goed pasadvies. Bezoek dan onze sfeervolle winkel in Rosmalen. Hier nemen wij de tijd voor je om je te helpen aan lingerie en badmode in de juiste omvang en cupmaat. Pas wanneer alles precies op de juiste plek zit, heb je de BH gevonden die bij je past. Wij zullen je verrassen!