menu

CUP H

EU cup H = UK cup FF

Cup H is bij Farfallina de Europese Cup H. Dus opgelet dames! Wil jij nog graag shoppen op basis van de oude UK maat FF? Selecteer dan bij Farfallina de juiste Europese Cup H. Wil je graag meer weten over de EU en UK cupmaten lees hier meer.

Shop direct alle lingerie en badmode in jouw eigen Cup H

Alle merken

Cup H is een maat die helaas niet bij alle merken wordt aangeboden. Gelukkig zijn er steeds meer merken waarbij cup H juist wel gewoon in  hun collecties zit

Zo vind je bij Farfallina de mooiste lingerie en badmode van bijvoorbeeld Freya, Elomi, Fantasie en Rosa Faia in jouw cup H. Maar we hebben nog veel meer merken.

SALE Cup H

Shop je graag in de SALE mooie lingerie en badmode in Cup H. Neem maar eens snel een kijkje en misschien vind je wel iets moois met een leuke korting.

>> Shop SALE lingerie en badmode in Cup H

Of je nu cup B, C ,D of G ,H , I of groter hebt bij Farfallina vind je vast iets. Farfallina biedt je namelijk een ruime keus in betaalbare en kwalitatief goede lingerie en badmode. Een groot deel van onze collectie is gericht op dames met een grote cup(maat). Tegenwoordig is er ook steeds meer keuze in kleinere cups bij Farfallina. Ook met een maatje meer kun je bij Farfallina goed slagen. Onder andere badpakken en tankini’s in confectiemaat 46, 48, 50, 52 en groter. Laat je eens verrassen en neem eens een kijkje, de collectie lingerie en badmode voor 2024 is waanzinnig mooi.

Bij lingerie en badmode met cup maat H is het vooral belangrijk dat de maat goed is. Een te grote omvang veroorzaakt het hangen van de borsten in de Bh. Een te strakke omvang gaat pijn doen bij een hele dat dragen. 

Wil je meer weten over hoe je er achter komt of je wel de juiste maat draagt? Lees dan meer op onze PASADVIES pagina. Of kom langs in de winkel voor een persoonlijk pasadvies.

LIEVER EEN PERSOONLIJK PASADVIES?

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar een BH die écht goed zit. Durf je online niet te bestellen en kom je toch liever langs voor een goed pasadvies. Bezoek dan onze sfeervolle winkel in Rosmalen. Hier nemen wij de tijd voor je om je te helpen aan lingerie en badmode in de juiste omvang en cupmaat. Pas wanneer alles precies op de juiste plek zit, heb je de BH gevonden die bij je past. Wij zullen je verrassen!