menu

Over Farfallina

Wie zit er achter Farfallina

Sinds 2007 ben ik, Esther Verbunt eigenaresse van Farfallina, een webshop voor vrouwen met cup D of groter en een maatje meer. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe beha merkte ik dat er voor vrouwen en meisjes met grotere borsten heel weinig keuze was. En wat ik vond was óf heel tuttig óf heel prijzig. Ik ben toen op zoek gegaan naar leuke, betaalbare merken die wel een goede kwaliteit en pasvorm boden, maar ook hippe en kleurige modellen hadden. In Engeland bleken er al veel leuke merken te koop te zijn. Ik besloot die merken zelf online aan te gaan bieden, als één van de eerste in Nederland. Zo is Farfallina ontstaan. 

Ook kun je bij ons langskomen voor een pasadvies. Je bent van harte welkom in onze winkel in het centrum van Rosmalen. Samen met jou gaan we op zoek naar een passende beha of bikini.


Wat is de missie van Farfallina

Farfallina wil alle vrouwen en meisjes met een grotere cupmaat en een maatje meer een ruime keuze bieden aan goede en mooie lingerie en badmode. Wij zijn één echte specialist en focussen ons vooral op cup D en groter, vanaf omvang 60 en tot confectiemaat 60.

Wij hebben goed nagedacht over de merken die we voeren. Alle lingerie en badmode zit technisch goed in elkaar en ook aan de prijs is gedacht: vanaf 39.95 euro heb je bij ons al een leuke én kwalitatieve beha. Onze missie is niet om heel groot te worden, maar wel heel goed. Dus bieden we je niet alleen een ruime keuze, maar ook heel veel service!