menu

Balconnet bh's voor grote cup maten

De balconette beha heeft halve, cirkelvormige cups en geeft je borsten een mooie ronde vorm. De schouderbandjes zitten iets meer naar de zijkant. Daardoor is deze beha ideaal als je een top of jurk draagt met een wijde hals. Heb je smalle of afhangende schouders, dan is dit niet jouw ideale model.

Sorteer op

Balconette bh

De balconette bh komt van, zoals de naam het al doet vermoeden, van ‘balkon’. Dit omdat een balconette als een balkon om je borsten heen zit en een mooie decolleté creëert. De steun komt bij een balconette bh van onderaf en hierdoor heeft de bh een liftend effect. De bandjes staan wat verder uit elkaar zodat je hals en schouders ook mooi uitkomen. En doordat de bandjes wat breder uit elkaar staan, zijn deze minder snel zichtbaar in vergelijking met een ‘normale’ bh. De bh staat ook wel bekend als de balcony bh.

Balconnet bh

Een balconnet bh past bij iedere maat goed, maar komt minder tot zijn recht als je smalle of afhangende schouders hebt. Maar bij de meeste vrouwen past hij goed en de balconnet bh is goed geschikt voor grote maten. De balconnet bh heeft aan beide kanten een even hoge bh, net zoals de beugels en bedekt de borst tot de helft of driekwart. Hiermee creëert de balcony bh een verleidelijke en luxueuze stijl.  Is de balconnet bh echt jouw model? Draag hem dan ook in de zomer door met onze balconnet bikini’s!

Balconette bh zwart

Onze balconnet bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren maar een van de meest verkochte is de balconette bh zwart. Zwart is altijd een fijne kleur om in de kast te hebben, goed te combineren met veel kledingstukken en een goede basiskleur. Onze balcony bh’s geven je borsten zeer goede steun en een mooie ronde vorm. Voor iedere balcony bh hebben we ook bijpassende slips.