menu

Balconette bikini’s voor grote cup maten

Een balconette bikini heeft cups die aan beide zijden even hoog zijn. Meestal bedekt deze de borst voor de helft tot driekwart. Juist met grote cupmaten blijven balconette bikini’s goed zitten en met een balconette model geven de borsten een mooie vorm.

Sorteer op

Balconette bikini

Een balconette bikini zorgt voor een sexy decolleté en geeft de borsten een mooie vorm. Een bandeau bikini is niet altijd fijn met een grote cup maat, hier biedt de balconette bikini de oplossing. Een balconette bikini heeft beugels en heeft extra versteviging aan de zijkant door baleintjes. De bandjes zitten meer naar de zijkant dan bij een ander model bikini. Heb je smalle of afhangende schouders dan zal de balconette bikini minder tot zijn recht komen en zal dit niet het model voor jou zijn.

Balconnet bikini

Een balconnet bikini zit zoals de naam het al zegt als een balkon om je borsten heen. Bij dit model komt de steun van onderaf en heeft een liftend effect. Doordat de bandjes wat verder uit elkaar staan komen je hals, schouders en decolleté mooi uit. De balconnet bikini past goed bij grote maten. De cups zijn aan beide kanten even hoog en hebben een halve, cirkelvormig model die je borsten een mooie ronde vorm geven. Bevalt deze bikini je goed? Bekijk dan ook onze balconette bh’s.

Voorgevormde balconette bikini

Ook onze balconette bikini’s zijn verkrijgbaar in een voorgevormd of padded model. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je tepel zichtbaar is. Verder sluiten voorgevormde balconette bikini’s goed aan tussen de borsten en zorgen ze voor enorme stevigheid. Al onze balconette bikini’s hebben verschillende bijpassende bikinislips, zo kun je altijd zelf een setje samenstellen waarin jij je goed voelt en zelfverzekerd over het strand kunt lopen, terwijl alles goed op zijn plek blijft zitten.