menu

Bikini 's voor grote cup maten

De beugel bikini is de meeste gekozen bikini voor grote borsten. Niet zo gek, want de beugels zorgen precies voor de steun die je nodig hebt. Heel mooi zijn de hele cup bikini’s, die je hele borst bedekken. Zo heb je nooit meer last van uitpuilende cups als je het zwembad uitkomt. Bij Farfallina vind je jouw grote maat bikini.

Sorteer op

Bikini grote cup (maat)

Zoek je voor deze zomer een bikini in een grote cup? En dan ook nog in een hippe halter bikini of bandeaubikini? Kun je niet kiezen dan bestaat er ook nog de multiway bikini. Deze bikini kun je op drie verschillende manieren dragen. Echt een uitkomst! Bij Farfallina vind je online een enorm groot aanbod in grote cup bikini’s. Een bikini 2024 is vrolijk, kleurrijk, maar we zien ook aardetinten en leuke details zoals ruches. Er zit vast iets voor je bij. Of je nu een 60F, 80G of 75H hebt, alle bikini’s doen wat zij beloven. Een bikini in een grote cup moet vooral heel veel stevigheid bieden en keurig aansluiten op de borsten. Op het strand wil jij vooral niet gezien worden met uitpuilende borsten.

Bikini grote maten

Niets is zo frustrerend als je geen passende bikinitop in een grote maat kunt vinden. Je struint alle badmode speciaalzaken af. Met als resultaat te weinig keus of een belabberde pasvorm. De cup is te klein, omvang te strak en je vetrolletjes puilen eruit. Daar gaat je zelfvertrouwen. Maar wees gerust, de merken Elomi, Plaisir en Anita spelen haarfijn in op deze problematiek. Een grote maten bikini moet voldoen aan een aantal eisen. Een brede rugband waardoor je vetrolletjes nauwelijks opvallen, stevige beugels, bredere schouderbanden en cups die zo gemaakt zijn dat je borsten mooi naar voren dragen. En niet onbelangrijk ook de bijpassende bikinislip vallen wat hoger op de buik en naar keuze zijn er ook corrigerende bikinislips. Vanaf omvang 90 en groter noemen wij een grote maten bikini. Bij Farfallina vind je gelukkig een mooie collectie bikini’s in grote maten.

Persoonlijk advies

Wil je liever je perfecte bikini in een grote cup of grote maat eerst passen voordat je deze online gaat bestellen? En wil je dan meteen graag deskundig advies? Kom dan gerust eens langs bij Farfallina in Rosmalen. Daar helpen we je graag verder.