menu

Full cup bikini's voor grote cup maten

Met een full cup bikini, ook wel hele cup bikini genoemd, bedek je je borsten volledig. Bij Farfallina vind je een groot assortiment full cup bikini’s in cup C tot en met J. Van frisse bloemenprints maar ook effen en streepjes bikinitops. Al onze full cup bikini tops zijn padded of voorgevormd.

Sorteer op

Full cup bikini

In ons assortiment zijn verschillende soorten bikini’s te vinden voor vrouwen met een cup tussen C en J. Vooral vrouwen met een grote cup of omvang geven de voorkeur aan een full cup bikini. Deze bikini sluit goed aan, bedekt alles en houdt alles goed op zijn plek. Zoals de naam het al zegt bedekt een full cup bikini de hele borst. Een full cup bikinitop is comfortabel en biedt de juiste ondersteuning. Je borsten kunnen geen kant op met dit mode.

Hele cup padded bikinitops

Onze hele cup bikinitops zijn er in verschillende vormen en materialen. Of je nu voor een altijd geschikte zwarte bikinitop wilt gaan of een kobaltblauwe, ze bedekken altijd je borst en zien er mooi uit. Ook zijn een deel van onze hele cup bikinitops voorzien van een naad, afhankelijk van de richting hiervan heeft dit invloed op je borsten. Met een horizontale naad worden de borsten gecentreerd, met een verticale naad wordt de hele cup wat gelift en diagonale naad zorgt voor een mooie ronde vorm.

Voorgevormde bikini’s

Het voordeel van een voorgevormde bikini is dat je je geen zorgen hoeft te maken als het water een stuk kouder is dan verwacht. Voor iedere hele cup voorgevormde bikini hebben we een passend bikinibroekje, vaak ook in verschillende modellen. Zo kun jij zelf de bikini samenstellen waar jij je goed in voelt.