menu

Betaalmethoden

Op welke manieren kan ik betalen bij Farfallina?

iDeal:
Veilig online betalen via je eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers). Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met iDeal en vind plaats in de voor jou vertrouwde omgeving van je internetbankieren-pakket.

Creditcard:
Wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa en American Express. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt. Een card verificatie code of CVC is een 3-cijferige code. Deze code vind je op de achterkant van je creditcard. Het gaat hier om de laatste 3 cijfers.

Apple Pay:
Apple Pay is een internationale mobiele betaaldienst van Apple. Het biedt een eenvoudige en veilige manier om je aankopen te betalen met Apple devices (iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook) die je elke dag gebruikt.

PayPal:
Paypal is een gecontroleerd, veilig betalingssysteem dat 100 % betrouwbaar is. Het mooie aan betalen met Paypal is dat je geen persoonlijke gegevens over internet verstuurd naar de verkoper in het verre buitenland, daar kan dus ook geen misbruik van gemaakt worden, Paypal beschermt jouw gegevens dus. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met Paypal.

Achteraf betalen Klarna:
Wil je iets meer zekerheid voor jezelf dan kun je bij Farfallina kiezen voor achteraf betalen tot een bedrag van €200. Klarna voert voor Farfallina het achteraf betaalproces uit. Je ontvangt per e-mail een digitale factuur van Klarna. Vanuit deze e-mail kun je eenvoudig binnen enkele stappen de betaling via iDeal uitvoeren binnen 14 dagen.

Je kunt er bij Klarna ook voor kiezen om gespreid en flexibel te betalen. Al je online aankopen bij verschillende webshops worden verzameld op één maandelijkse factuur. Deze factuur betaal je aan het begin van de daaropvolgende maand. Als je meerdere aankopen verzamelt op de maandelijkse factuur, betaal je altijd met dezelfde betalingsomschrijving.
(Lees hier de Voorwaarden van Klarna). 

Bancontact/Mister Cash:
Het Belgische Mister Cash is snel, betrouwbaar en efficiënt online betalen. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. ( Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA of VDK Spaarbank);

Sofort banking:
Betalen met Sofort Banking is van toepassing op klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Deze vorm van betalen kent net als IDEAL geen vertraging van levering door de real-time betaling.

Bankoverschrijving:
Betalingen via bankoverschrijving kunnen 2 à 3 dagen langer duren in verband met de administratieve verwerking. Je bestelling wordt pas verstuurd als het geld op onze bankrekening staat.