menu

SHAPEWEAR

Shapewear heeft een oubollig imago. Het zou er niet mooi uitzien, maar dat is tegenwoordig al lang niet meer. Daarnaast laat corrigerend ondergoed je net wat strakker in je vel zitten waardoor je net wat meer zelfvertrouwen krijgt in dat ene mooie strakke jurkje. Je heupen worden net wat strakker getrokken en je billen krijgen een lift. Van shapewear body’s tot een corrigerende onderjurk, ook voor de grote maten.

Sorteer op

Shapewear

Ons assortiment shapewear bevat verschillende soorten corrigerende onderkleding. Zo kun je een gestroomlijnde silhouet creëren met onze shapewear body of corrigerend ondergoed grote maten. In eerste instantie werd shapewear in Hollywood ingezet om het buikje weg te werken. De shapewear is begonnen met de corrigerende slip, maar is tegenwoordig uitgebreid tot complete jurkjes, broekjes en body’s.

Shapewear body

Een van de meest populaire corrigerend ondergoed is onze shapewear body. De shapewear body pakt meteen alle probleemgebieden aan; zowel de heupen, als de buik en de meeste shapewear body’s liften de borsten ook nog eens. Zo komen je sterke punten goed naar voren en worden aftekeningen onder strakke kleding voorkomen. Zo hebben we naadloze shapewear body’s zodat deze niet te zien zijn onder de kleding. Om de shapewear body toch nog een mooie details te geven hebben we verschillende shapewear body’s waarbij het cup-gedeelte mooi kant heeft. De cups van de shapewear body geven de juiste ondersteuning en zo ontstaat er een sexy decolleté.

Corrigerend ondergoed grote maten

Ons corrigerend ondergoed is beschikbaar in verschillende maten, van maat S tot 4XL en van maat 38 tot en met maat 54. Vaak wordt gedacht dat corrigerend ondergoed niet comfortabel zit, maar juist het tegenovergestelde is waar, ons corrigerend ondergoed grote maten heeft een hoog draagcomfort. Met onze shapewear kun je de gewenste lichaamsdelen corrigeren . Zo hebben we corrigerend ondergoed met en zonder cups, zo kun je er zelf voor kiezen of deze ook een lift zou willen geven. Twijfel je welk corrigerend ondergoed grote maten je het beste kunt gebruiken? Kom dan langs bij onze in winkel in Rosmalen of neem contact met ons op.