menu

Halter bikini 's voor grote cup maten

Er wordt vaak gedacht dat haltertops niet ideaal zijn als je grotere borsten hebt. Maar met een goedgekozen haltertop is dat echt geen probleem. Onze modellen bieden voldoende stevigheid en hebben vaak bredere bandjes. Let erop dat je niet met je nek het gewicht van je borsten draagt maar met je bovenlichaam, zoals dat hoort. Met het juiste haltertopje heb je een mooi decolleté!

Sorteer op

Halter bikini

Een halter bikini heeft geen schouderbandjes maar banden die je vast knoopt of klikt in je nek. Het wordt nog wel eens verward met een triangel bikini. Een halter top bikini heeft gewoonweg bredere banden en geeft dus meer steun.  Zonder schouderbandjes komen je schouders en je rug heel mooi uit in een haltertop. Daarom zijn ze ook zo populair want je wordt mooi egaal bruin. Bij Farfallina houden we de trends nauwlettend in de gaten. Voor 2019 zie je halter bikini's in leuke bloemenprints, streeppatronen en speelse ruches.

Halter bikini grote cup

Voor vrouwen met een kleinere cup is een halter bikini een perfect model. Maar waarom zouden vrouwen met een grote cupmaat geen halter kunnen dragen. Bekende merken zoals Freya, Panache en Elomi bieden verschillende soorten halter bikini’s aan in grote cupmaten. Heb je veel nekklachten door je zwarte borsten? Dan raden wij het dragen van een halter top echt af mits je deze ook als gewone bikini kunt dragen. Veel halter bikini's zijn om te vormen tot een bikini met rechte schouderbandjes. Maar wees eerlijk, heerlijk in de zon nippend aan je cocktail zijn die schouderbandjes overbodig. Wist je dat de bikini's van Cyell en Beachlife bij Farfallina veelal om te vormen zijn tot halter tops. Ga jij deze zomer toch voor een halter bikini met een print die je borsten kleiner doen lijken?

Soorten halter top bikini's

Er zijn verschillende soorten halter tops, voorgevormd met beugel, zonder beugel. Ik kan me voorstellen dat je met een grote cupmaat liever geen voorgevormde top wilt. Maar bij Freya heb je juist hele fashionable halterbikini's tot cupmaat H, niet voorgevormd en lekker stevig. Ga jij deze zomer voor een halter top bikini? Wist je dan dat een halterbikini met een printje je borsten kleiner doen lijken. Shop online bij Farfallina jouw favoriete halter bikini of kom eens gezellig langs in onze winkel in Rosmalen.