menu

Bikinibroekjes

Draag een bikini broekje naar wens! Bij Farfallina vind je online verschillende leuke modellen bikini slips, hoog, laag of met ruches. Ben je een sportief type ga dan voor een bikinishort.

Sorteer op

Bikinibroekje

Met onze bikinibroekjes kun je mixen en matchen totdat jij jouw ideale bikiniset bij elkaar hebt die voldoet aan jouw wensen, ondersteuning en waar jij je goed in en bij voelt. Ook weten we dat het soms lastig is om een leuke set te vinden als je een grote cup nodig hebt, maar wel een kleiner maatje bikinibroekje of andersom. Bij ons kun je dit zelf afstemmen op je eigen boven- en ondermaat. Koop een bikinibroekje nooit te ruim, in het water wordt de stof zwaarder en heb je kans dat je bikinibroekje afzakt. Bij een klein bikinibroekje ogen je billen vaak wat kleiner.

Bikini broekje

Het is lastig om het ene perfecte bikinibroekje te vinden. Soms lijkt het onmogelijk om de juiste bikini te vinden. Kom je erachter dat je je bikini van vorig jaar eigenlijk niet meer zo mooi vindt of dat de maat niet veranderd is. In ons assortiment vind je verschillende soorten bikini broekjes. Zo kun je het model broekje bij je bikini top vinden dat het beste bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld met een strikslip zelf de wijdte van het broekje aanpassen. Zo kun je ervoor zorgen dat je bikinibroekje altijd goed zit.

Corrigerend bikinibroekje

Vaak wordt er met het kopen van een bikini altijd eerst naar de top gekeken, natuurlijk is het belangrijk dat deze goed aansluit en voldoende ondersteuning bieden. Maar het bikinibroekje mag ook zeker niet vergeten worden en dient ook de nodige aandacht. Met het juiste broekje kun je je figuur goed uit laten komen. Zo hebben we ook corrigerende bikini broekjes voor als je net niet helemaal je summer body klaar hebt of het gewoon fijn vindt dat je eventuele buikje wat wordt gecamoufleerd.