Lingerie voor grote cup maten

Heb je een cupmaat D of groter of een grote omvang? En kun je in de lingerie winkel maar moeilijk een leuke beha in een grote cup kopen? Bij Farfallina vind je wél wat je zoekt. Wij hebben een enorme keuze in BH's met grote cupmaten, zelfs tot cup K. En de omvang loopt van 60 t/m 115.
Een goede pasvorm en voldoende comfort vinden wij vanzelfsprekend, maar daarbij is onze lingerie collectie óók hip en trendy.

Lingerie of damesondermode

Lingerie is eigenlijk een ander woord voor ondermode voor dames. Ondermode wordt al eeuwenlang gedragen door dames. Vroeger werden er alleen maar natuurlijke materialen gebruikt zoals zijde, wol en katoen. Vrouwen bonden zichzelf in korsetten om er aantrekkelijker uit te zien. Je kunt je voorstellen dat het dragen van een korset niet bepaald gezond was. Later in de 20 eeuw was het dragen van een korset verleden tijd. Nieuwe ontwikkelingen zoals push-up bh’s, body’s, corselets in zachte corrigerende stoffen van synthetische materialen zoals lycra en nylon deden haar intreden.

Waarom dragen dames graag lingerie?

Je figuur komt ten eerste veel mooier uit als je de juiste lingerie onder je kleding draagt. Mooie lingerie geeft vrouwen een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Lingerie staat ook voor verleiding en je sexy voelen. De meeste mannen zijn dol op lingerie. Helaas was er voor vrouwen met een grote maat of grote cupmaat nooit veel keus in mooie lingerie. Gelukkig zijn deze tijden veranderd en hebben veel lingeriemerken hierop ingespeeld. Bij Elomi Lingerie vind je een verleidelijke en trendy collectie voor de plussize vrouwen. Maar dit is gelukkig niet het enige merk voor damesondermode met een maatje meer. En naast dat de lingerie natuurlijk erg mooi is heeft het uiteraard ook een ondersteunende functie. Zo houdt onze lingerie alles op zijn plaats en biedt de juiste ondersteuning op de juiste plek. Voor iedere borst hebben we het juiste model damesondermode.

Bij Farfallina is er online genoeg keus in lingerie in een grote cupmaat van cup C tot en met O. Lingerie met gewaagde prints, felle kleuren, verschillende soorten kant gecombineerd met verschillende soorten slips, of ondermode die perfect is onder een t-shirt of een nauwsluitend jurkje. Kom ook eens gezellig langs in onze winkel in Rosmalen en laat je verleiden door een mooi setje lingerie.