menu

Full cup bh’s voor grote cup maten

De full cup bh’s sluiten hoger aan en bedekken de hele borst. Daardoor geeft de beha het gevoel extra goed te ondersteunen, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. De borsten zijn alleen beter bedekt en de hele cup bh staat extra mooi onder een hooggesloten top.

Sorteer op

Full cup bh

De full cup bh bedekt zoals de naam het al zegt de hele borst. De full cup bh is een populair model voor vrouwen met grotere borsten. Dit komt omdat de full cup bh heel erg comfortabel zijn en goed ondersteunen. Als je de juiste maat kiest sluit hij naadloos aan en wordt je borst aan alle kanten bedekt en ondersteund. En een fijn detail is dat je borsten geen kant op kunnen met de full cup bh. De full cup bh is dus een bh die je op elk moment kan dragen.

Hele cup bh

Onze hele cup bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, van T-shirt hele cup bh’s tot hele cup bh’s met mooie kanten details. Ze bieden de juiste ondersteuning, bedekken de hele borst en zien er ook nog eens heel mooi uit. Ook hele cup bh’s zijn zeker niet saai. De richting van de naad geeft vorm aan je borsten, de hele cup bh’s kan voorzien zijn van drie verschillende soorten naden:

  • Horizontale naad: deze begint en eindigt weer bij de beugelband van de cup en zorgt ervoor dat de borsten naar binnen worden geduwd. De borsten worden gecentreerd.
  • Verticale naad: deze naad loopt van bovenaan, tussen de bandjes en het midden van de cup. De verticale naad geeft steun en tilt de full cup wat op.
  • Diagonale naad: Deze begint bij het armsgat en eindigt in de beugelband. Deze naad zorgt voor een mooie ronde vorm van de borsten bij een hele cup bh.

Volle cup bh

Veel volle cup bh’s hebben een stofpaneel aan de zijkant voor extra vormgeving en ondersteuning, zo zitten de borsten centraler en worden ze wat gelift, zoals met de verticale naad, waardoor er een slanker silhouet ontstaat, vooral bij een vooraanzicht is dit goed zichtbaar omdat de taille dan meer tevoorschijn komt. De volle cup bh is uiteraard minder geschikt om onder bovenkleding te dragen die diep is uitgesneden.