menu

Plunge of Push-up bh 's voor grote cup maten

Heb je een jurkje of top met een diep decolleté? Dan is een plunge bh ideaal. Die zit midden tussen je borsten wat lager, waardoor je ook bij een laag uitgesneden hals de beha niet ziet. Heb je slappe of hangende borsten? Dan kun je beter een ander model kiezen.

Sorteer op

Plunge bh

De plunge bh creëert een mooie look voor een diep decolleté, je borsten krijgen de juiste ondersteuning en doordat de plunge bh in het midden wat lager zit, zie je deze niet met een diep decolleté, ideaal voor een top met een lagere hals of een laag uitgesneden jurk. Afhankelijk van de vorm van je borsten kan de plunge bh zijn werk doen, als je slappe of hangende borsten hebt kun je beter voor een ander model gaan. De plunge bh is dus een bh waarbij de cups laag zijn uitgesneden en samenkomen op de middenrif. Twijfel je welke bh het beste bij jouw borsten past? Kom langs in onze winkel in Rosmalen en wij helpen je graag verder.

Push up bh grote maat

Een push up bh heeft extra vulling in de cup zodat de borsten gelift worden en dichter bij elkaar zitten dan normaal. Door dit effect creëer je met een push up bh een groter decolleté. Ook voor grote maten is het mogelijk om een push up bh te dragen. Let erop dat de push up bh goed aansluit en je de juiste maat hebt. Klinkt logisch, maar dit gaat nog vaak mis.

BH diep decolleté

Met je mooie top of jurk met diepe v-hals wil je natuurlijk niet het probleem hebben dat je bh zichtbaar is. Ons assortiment bevat verschillende bh’s die geschikt zijn voor een diep decolleté. Naast de plunge bh is de longline bh ook geschikt voor een diep decolleté. Om je decolleté ook mooi uit te laten komen kun je kiezen voor een longline bh, deze heeft een bredere band onder de cups die tot je middel komt. De longline bh biedt extra ondersteuning en kan je taille vormen.