menu

Strapless bh 's voor grote cup maten

Ook voor grote cupmaten zijn er mooie strapless beha’s die voldoende steun bieden. Wij leveren de schouderbandjes er altijd los bij – je kunt de beha dus ook als gewone of halterbeha dragen.

Sorteer op

Strapless bh grote maat

Een strapless bh is de juiste bh voor dat mooie jurkje zonder bandjes of een top met een brede halslijn waarbij je de bh niet hoort te zien. Zonder bh is met een grote maat ook geen optie, dus dan biedt een strapless bh grote maat een uitkomst. Onze strapless bh grote maat zijn glad of padded, zo zijn ze mooi gevormd waardoor je borsten mooi uitkomen en zijn je tepels niet door de strapless bh te zien. Vaak wordt gedacht dat je met een grote maat geen strapless bh kunt dragen, maar onze merken zoals Freya, Panache en Fantasie hebben speciaal strapless bh’s voor grote maten ontwikkeld.

Bh zonder bandjes

Al onze strapless bh grote maat worden met de bandjes geleverd, zo kun je er ook altijd een normale of een halterbeha van maken als je de bandjes nodig hebt. De bandjes zijn makkelijk af te halen en er weer aan te maken. Al onze bh’s zonder bandjes zijn ook glad, zodat je ze niet door je kleding heen ziet en je kleding prachtig uitkomt. Bh’s zonder bandjes zijn dus ook goed te dragen met een maatje weer doordat onze bh zonder bandjes een zeer goede kwaliteit beugel hebben en de borsten op de juiste plaats houden.

Bandeau bh grote maat

Omdat een bandeau bh grote maat zonder bandjes is en de cup voorgevormd is, is het van groot belang dat deze goed aansluit. De band van de bandeau bh grote maat is het enige gedeelte, zonder de bandjes, die je borsten ondersteunt. Deze moet dus goed aansluiten, niet afknellen, maar uiteraard ook niet afzakken. Twijfel je over de maat? Dan mag je ons altijd bellen of langskomen in onze winkel in Rosmalen voor passend advies.