menu

T-shirt bh's voor grote cup maten

Onder strakke kleding of een effen shirt wil je liever geen storende bh naden zijn. Daarom hebben onze T-shirt bh’s platte naden. Sommige T-shirt beha’s zijn zelfs helemaal naadloos. De voorgevormde variant geeft bovendien een extra mooie vorm en extra steun aan je borsten. Een ideale beha voor elke dag dus.

Sorteer op

T-shirt bh

Niets is zo storend aan als je een mooi shirtje aan hebt maar je ziet precies je beha zitten. Daarom bevat ons assortiment T-shirt bh’s, een gladde beha die je niet onder je shirt ziet. Ook is een T-shirt bh geschikt om onder een strak jurkje te dragen. De T-shirt bh is een van meest verkochte bh’s en komt in verschillende vormen. Zo bevat ons assortiment T-shirt bh’s zonder beugel, maar uiteraard ook met beugel. Zo hebben we voorgevormde t shirt bh’s die voorgevormd zijn en een goede ondersteuning bieden.

T shirt bh met beugel

Naast dat onze t shirt bh’s niet zichtbaar zijn, voelen ze wel heerlijk aan op de huid. Onze t shirt bh’s zijn voorzien van een beugel voor de juiste ondersteuning en ons assortiment bevat zoveel verschillende T-shirt bh’s dat de juiste t shirt bh met beugel en de juiste schouderbandjes er ook voor jou tussen zit. Zo hebben we effen t shirt bh’s met beugel, maar ook luxe varianten, denk hierbij aan mooie kleuren en naadloze cups. Het feit dat de t shirt bh’s met beugel niet te zien zijn, betekent niet dat ze saai hoeven te zijn. We hebben verschillende T-shirt bh’s met gezellige printjes, ruitjes of stippen en strepen.

T shirt bh grote maten

Een bh voor grote maten dient de juiste ondersteuning te bieden en ook niet te zien zijn onder die mooie nieuwe top of dat nieuwe jurkje. Onze T shirt bh’s grote maten zijn erg populair door de veelzijdigheid van het silhouet. Onze t shirt bh grote maten zijn er in verschillende vormen, zoals hele cup maar ook voorgevormd en dankt zijn naam aan het feit dat onze t shirt bh grote maten niet te zien zijn onder een T-shirt en dus een goede uitkomst bieden om onder ieder kledingstuk te dragen, mits je natuurlijk de juiste maat draagt. Twijfel je of je de juiste t shirt bh grote maat hebt? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Rosmalen.