menu

Voedingsbh 's voor grote cup maten

Ben je bijna aan het einde van je zwangerschap en op zoek naar een voedingsbh in een grote cupmaat? Bij Farfallina vind je een mooi assortiment voedingsbh’s in grote cups van heerlijke zachte stoffen. En een voedingsbh hoeft al lang niet meer saai en degelijk te zijn. Je kunt tegenwoordig kiezen uit een leuk kleurtje, printje of sexy kant.

Sorteer op

Voedingsbh

Tijdens je zwangerschap zul je merken dat je cupmaat en omgang groter wordt, hiervoor bestaan speciale zwangerschapsbh’s. Deze zijn gemaakt van stof met stretch zodat je borsten de ruimte hebben om te groeien en knelt je borst niet af. Nadat je bevallen bent ga je een voedingsbh dragen. Sommige vinden het al fijn om tijdens de zwangerschap een voedingsbh te dragen, omdat deze net als een zwangerschapsbh niet afknelt en mee rekt. Daarnaast past een voedingsbh zich aan aan de vorm van je borsten.

Voedingsbh grote maat

Een voedingsbh is verkrijgbaar in iedere maat, maar bij ons vind je vooral voedingsbh’s in een grote maat, zowel de omvang als cup. Een voedingsbh is zo gemaakt dat je er makkelijk borstvoeding mee kan geven. Met een hand kun je de cup van de voedingsbh grote maat losmaken door het clipje bij schouderband en je kunt je baby meteen aanleggen. Ook zit een voedingsbh na de bevalling een stuk comfortabeler dan een normale bh. Wil je de voedingsbh grote maat ook graag ’s nachts dragen? Dan adviseren wij je om voor een voedingsbh te kiezen zonder beugels, dit is beter voor je borsten.

Voedingsbh grote cup

Je kunt een voedingsbh grote cup het beste vanaf week 36 kopen omdat je dan weet hoe groot je borsten zijn geworden. Wij adviseren om dan een voedingsbh grote cup te kopen die goed past op het laatste haakje, zodat je deze kan verstellen na de bevalling en als je afvalt.