menu

Bh 's zonder beugel (softcups) voor grote cup maten

Een beugelloze beha geeft minder steun dan een beha met beugels, maar dat wil niet zeggen dat je met een grote cupmaat geen softcup kunt dragen. Wij hebben verschillende modellen zonder beugels die wél prima ondersteunen. En ze zitten heerlijk comfortabel!

Sorteer op

Softcup bh

Een bh zonder beugel, oftewel een softcup is een bh zonder beugels. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de borsten geaccentueerd. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een softcup en vooral tijdens de zwangerschap kiezen vrouwen voor softcups. Het betekent niet dat een softcup bh, omdat deze onder beugels is, geen ondersteuning biedt. Vrouwen kiezen vooral voor de softcup bh door het hoge draagcomfort; je voelt bijna niet dat je een bh draagt. De stoffen zijn elastisch en voelen fijn aan op de huid.

Voorgevormde bh zonder beugel

Wil je graag een bh zonder beugel dragen, maar wil je wel de voordelen van een voorgevormde bh dan zit je goed met onze voorgevormde bh’s zonder beugel. Een voorgevormde bh zonder beugel zorgt dat je borsten mooi uitkomen en doordat de voorgevormde bh zonder beugel voorzien zijn van een padding zijn de tepels niet zichtbaar bij de voorgevormde bh zonder beugel.

BH zonder beugel grote cup

Het is een fabel dat een bh zonder beugel geen ondersteuning biedt en dus niet geschikt is voor grote cupmaten. Ons assortiment biedt verschillende bh’s zonder beugel voor grote cup maten die voldoende steun bieden. Onze bh zonder beugel grote cup geven de juiste dekking en goede steun. Daarnaast zijn ze zo ontworpen dat de bandjes niet knellen. Twijfel je over welk model het beste bij jouw borsten passen? Komt langs in onze winkel in Rosmalen en dan kijken we samen hoe een bh zonder beugel voor een grote cup bevalt of dat je toch liever een bh met beugel kunt nemen.