menu

Plussize bh 's vanaf omvangsmaat 90

Onze stevige beha’s met een grote omvangsmaat (vanaf omvangsmaat 90 en van cupmaat B tot en met K) zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Óók onze plussize lingerie is stijlvol en elegant. Weet je niet zeker welke maat je moet hebben? Bel ons even voor een telefonisch advies of maak een afspraak voor een pasadvies in onze showroom.

Sorteer op

Wij hebben voor iedere cupmaat en omvang de juiste lingerie. Het maakt niet uit welke maat je hebt, het is erg belangrijk dat je plussize lingerie de juiste maat is en goed zit. Dit is beter voor je borsten en hierdoor voel je je vaak ook mooier. Onze plussize lingerie is zeker niet saai, ook voor de grote maten hebben wij prachtige lingerie. Je vindt hier plussize lingerie in de vorm van t-shirt bh’s, voorgevormde bh’s maar ook balconette, en sport bh’s en meer. Met bijpassende ondermode. Onze plussize lingerie is onder andere van de bekende merken Anita, Elomi, Fantasie, Freya en Panache.

Plussize bh

Of je nu een setje zoekt voor dagelijks gebruik, voor tijdens het sporten of juist een spannende plussize bh, bij Farfallina vind je het allemaal. Onze plussize bh’s zijn voorzien van verschillende soorten schouderbandjes, die de juiste ondersteuning bieden zodat je nek en schouders worden ontlast. Bij iedere plussize bh is passende ondermode te vinden, zelfs soms indien gewenst met een corrigerende functie. Wij willen vooral dat je de juiste plussize bh voor jouw maat vindt en je je hier mooi in voelt. Twijfel je over je maat? Dan mag je ons altijd bellen of langskomen in onze winkel in Rosmalen. Dan vinden we samen de juiste plussize lingerie voor je.