menu

Anita sportBH met en zonder beugel

De sportbh’s van Anita staan bekend om de enorme support bij het sporten. Door het grote assortiment sportbh’s bij Anita Sport heeft de sportende vrouw enorm veel keuze. Van cupmaat B tot en met cupmaat H bestel je bij Farfallina een sportbeha van Anita met- of zonder beugel.

Sorteer op

Anita Sportbh

De sportbh's van Anita doen wat ze beloven. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en optimale pasvorm is Anita een zeer betrouwbaar merk voor sportbh's. De cupmaten van een Anita sportbeha lopen van cup A tot en met I. Een Anita sportbh kan bij iedere intensieve sport worden aangetrokken zoals paardrijden, tennis of hardlopen. Ook steeds vaker worden sportbh's van Anita dagelijks gedragen omdat ze gewoonweg heerlijk zitten.

Het geheim achter de Anita sportbh ligt in het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Bovendien zijn alle Anita sportbh's h gemaakt van ademend materiaal dat vocht afvoert en de huid droog houdt, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies

Welke soorten Anita Active sportbh's zijn er?

Anita sportbh zonder beugel

Anita heeft een grote collectie sportbh's zonder beugels met en zonder racerback. De Anita sportbh zonder beugel is de ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele en effectieve ondersteuning tijdens hun sportieve activiteiten zonder de beperkingen van beugels. Deze sportbeha combineert functionaliteit met comfort en biedt een reeks voordelen.

Allereerst is er de Anita sportbh zonder beugel met een naadloze cup. De Anita Active Momentum gemaakt van zachte, ademende materialen die irritatie voorkomen en zorgen voor een aangename pasvorm. Dit zorgt voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange workouts. Een variant hierop is de Dynamix start X-back van Anita met racerback of de Anita Extreme Control welke niet naadloos is maar een optimale ondersteuning geeft en een matenbereik heeft tot en met cupmaat K.

Anita sportbh met beugel

De Anita sportbh met beugels ,de Perfomance WireX, biedt een uitstekende combinatie van ondersteuning, comfort en functionaliteit voor actieve vrouwen die extra stabiliteit en controle willen tijdens hun sportactiviteiten. Het belangrijkste kenmerk van deze Anita sportbeha is de ingebouwde beugelconstructie. Deze beugels zijn zo geplaatst dat ze de borsten goed inpakken en ondersteunen. De beugels helpen om de beweging van de borsten te minimaliseren waardoor ongemak en schokken worden verminderd.

Een Anita sportbh shoppen bij Farfallina?

Farfallina verzekert je dat een sportbh van Anita een uitstekend sportmaatje is. Shop jouw Anita sportbh online bij Farfallina. Toch liever een pasdvies kom dan gerust eens langs in onze winkel in Rosmalen. Hier kun je onze collectie sportbh's zien, voelen en doorpassen.