Beachlife badmode

Beachlife bikini in hippe en kleurrijke prints vind je bij Beachlife badmode. Beachlife is een merk van Nederlandse bodem dat weet wat wij vrouwen mooi vinden. Van halterbikini's tot multiway bikini's. Farfallina voert Beachlife badmode bikini's in cup D t/m F en een paar C’tjes.

Beachlife bikini

Waarom shop je nu juist een Beachlife bikinitop? Als we Beachlife letterlijk vertalen dan betekent het "strandleven". Bij strand komen de volgende woorden bij mij op. Zon, zee, ruisende golven, zand onder je voeten, relaxen, nippend aan een overheerlijke cocktail en ga zo maar door. Wat missen we nog?  Een perfecet beachlook en daar scoor je vast en zeker mee met een te gekke Beachlife bikini. De bikinitops van Beachlife zijn al jarenlang mega populair bij alle fashionchicks.

De voorgevormde Beachlife halterbikini's is favoriet. Hier zit namelijk een verborgen beugel in en geeft een sexy decolleté. Met de beachlife bikinitops in een bandeau uitvoering kun je alle kanten op. Deze bikinitop kun je namelijk op 4 manieren dragen handig als je niet kunt kiezen.

Helemaal nieuw bij Beachlife is de mini-me collectie. Die hippe mama bikini van Beachlife ook in een mini uitvoering. Een droom voor al die kleine dames die nu eindelijk in vervulling komt.

Beachlife badmode

De ontwerpers van Beachlife badmode volgen de trends ieder jaar tot in de kleine details en dat zien we ook terug in de collectie van 2019. Van vloerse stoffen tot exotische bloemenprints, maar nature tinten en spierwit doen ook mee. Gewaagde combinaties zie je ook bij de badmode van Beachlife. Zoals cups die verschillen van kleuren en veterdetails. In de collectie van Beachlife badmode vind je naast bikini's ook badpakken en leuke strandaccessoires. In onze blog van Beachlife 2019 lees je nog veel meer over dit leuke badmode merk.
 

Maatvoering Beachlife

Bij Farfallina shop je online een Beachlife bikini of badpak vanaf cup C tot en met F. Beachlife badmode hanteert geen omvangsmaten maar confectiematen. Confectiemaat 36 staat voor omvang 70, 38 voor 75, 40 voor 80 en 42 voor 85. Bij iedere serie van Beachlife badmode kun je kiezen uit verschillende modellen bikinislips. Bikinislip die wat hoger vallen of juist wat lager, strikslips en omslagslips. Ook hier houd je gewoon je confectiemaat aan.

Shop je Beachlife bikini bij Farfallina online. De Beachlife badmode collectie is ook te bewonderen in onze winkel in Rosmalen.